Aktywne Wpisy
karol-blabert +585
Garztam +6
Siemka.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
#pytanie #modelarstwo #figurki #gryplanszowe #grybitewne #warhammer40k #lotr
Z planszówek na start splendor, wyspa skye, z trudniejszych terrafomacja marsa, zamki burgundii
Warhammer 40k ma starter Dark Imperium dla 2 osób
Age of Sigmar jest dość lekki, ma łatwe zasady
Kill Team i Warcry to skirmishe na ok 8-15 jednostek, obie gry dostały nowe startery dla 2 osób
Warhammer Blackstone Fortress to coś w rodzaju dungeon crawlera
Malifaux wygląda na ciekawy, nie grałem
Terraformacja Marsa - świeży eurosuchar
Robinson Crouse - świetny coop
Pandemia - świetny coop z 1 dodatkiem, drugi dodatek też spoko
Cywilizacja poprzez wieki - chyba najlepsza
Komentarz usunięty przez autora