Aktywne Wpisy
krytyk1205 +57
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +12
Godzina powrotu jest chyba dla ludzi często najważniejsza
Nie zapomnę najgorszego sylwestra w moim życiu. Wszyscy siedzieli i zamulali. Jakie było moje zaskoczenie jak następnego dnia usłyszałam "było zajebiście. WRÓCILIŚMY O 6 RANO". Co z tego że przez większość imprezy machali się jak pijaki na krześle. Ważne, że późno wrócili - no to zajebiście
najlepiej to jest po prostu wejść na wesele, najeść się i napić tak żeby odstawili do domu przed północą. Profit jest taki, że idziesz spać wcześnie i nie marnujesz niedzieli na leżenie w łóżku. A ludzie powiedzą, że się dobrze bawiłeś skoro się napiłeś i cośtam poszalałeś. Lepsze to niż siedzenie i patrzenie na zegarek bo nie wypada wyjść wcześnie. Tak zrobię następnym razem.
a ich nocleg był jakieś 15km od sali, więc nie było żadnego problemu żeby bombelki odwieźć do spania przez osobę trzeźwą i wrócić na balowanie
Na imprezach rodzinnych nieraz podpiera się rękami jak może żeby tylko nie zasnąć, ale ważne że siedzi
Najgorzej mają osoby nietańczące, niektórzy po prostu nie umieją lub się krępują, starsi może nie mogą. Co ma
Komentarz usunięty przez autora