Wpis z mikrobloga

Powracam po tygodniowym banie na wypok (chyba wpis dotyczący społeczności fify komuś się nie spodobał ( ͡º ͜ʖ͡º) )

Teraz przegrywam jeden mecz 7:8 z ogórem któremu wszystko wpadało z zerowego kąta (walił precyzyjnym) żeby w następnym meczu wygrać z jakimś eltitsritidelfifa wbijającym elitę 1 czy tam czasami chyba top 100.

A jeszcze co do wspomnianego wpisu @iti1986 pytałem tam jak Ci się gra i co wbijasz grając mieszkając na podkarpaciu, nie zdążyłem przeczytać co odpisałeś bo jak wróciłem do domu to posta już nie było a w zamian był tygodniowy ban xD także możesz napisać jeszcze raz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut
  • 16
@Raul777: internet lokalny, szybki, ale nie swiatlowod, gra mi sie bardzo dobrze i "wylewow" mialem moze ze 20 w calej fifie, z tym akurat nie miewam problemow, ze bramkarz mi puszcza puszcza pilke przez brzuch albo sie odsuwa czy wywraca i to jest kwestia internetu, bo jak ogladam niektore akcje to szok, u mnie to wyglada normalnie, brakuje tylko skilla
@iti1986: A jakie miasto jeśli mogę wiedzieć? ( ͡° ͜ʖ ͡°) I co regularnie wbijasz/wbijałeś w LW? Nawet nie chodzi mi o wylewy tylko regularne opóźnienia w reakcji naciśnięcie przycisku na padzie -> ruch zawodnika po 1,5-2 sekundach bo to jest największy problem
@Raul777: Rzeszow, jak gralem kasztanowym skladem to dobijalem do g3, bylo to 11-14 wygranych, wiec s1/g3, pozniej zaczalem regularnie wbijac g2 i przestalem grac lige wylewowa gdzies przy totsach, bo nie bylo sensu sie meczyc

u mnie takich opoznien nie ma, nie zauwazylem ich, to jest kwestia internetu

@Wojtini1996: nie wiedzialem, ze jest nas wiecej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Raul777: Mnie raczej nie pytałeś, podczas roku studenckiego światłowód w akademiku xd A teraz to nawet nie wiem co mam na mieszkaniu, ale śmiga nie najgorzej, a gram po WiFi, bo nie mam jak podpiąć kabla, wszystko płynnie oprócz tych lagow EA po patchu. Średnio net 50/40 download /upload czy coś takiego, także nie jest źle, ping koło 30, ale prawie nie odczuwalne opóźnienia. W roku akademickim to transfer 90/70 średnio.
@iti1986: Też myślałem że kwestia neta ale w takim razie gdzie jest dobry internet w Rzeszowie? xD Grałem w 16/17/18 na Lubelskiej, nowe budownictwo, internet od Skyware - gówno - w każdej edycji to samo. Teraz gram w 19 od października na Kujawskiej czyli inna część miasta, blok z lat 90, internet od UPC - też gówno, jak były opóźnienia tak są, z tym że czasami jest minimalnie lepiej co kilka
@Raul777: Ja wcześniej mieszkałem na miasteczku Prz i net kosa po kablu, a teraz na Architektów i też spoko, po WiFi nie ma prawie wcale lagów. Jedyne, które miałem wcześniej to te spowodowane słabym sprzętem, bo na razie gram na słabym lapku (jakaś slaba/średnia i5, grafa bardzo słaba NVidia 940mx, tylko troszkę ram mnie ratuje, bo jest go 12 giga, ale to i tak nie za dużo, planuje zakup kompa z
@Wojtini1996: Na ps4 granie po wifi to samobójstwo, opóźnienia jeszcze większe niż normalnie, jak grałem na PC to grałem po kablu ale cudów nie było. No i też ciężko porównać grę na PC do konsoli bo jednak poziom tam jest trochę inny, kiedy przesiadłem się z PC na ps4 w fifie 18 (w kwietniu) to byłem w szoku.

Jakiego masz dostawcę na Architektów? Bo tam to jeśli dobrze kojarzę to w
@Raul777: nie wiem gdzie jest dobry net, nigdy sie tym nie interesowalem tak szczerze mowiac xD

ja gram na wifi na ps4, pewnie kabel jeszcze bardziej by pomogl, ale jest dobrze tak jak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roxi5017: Stawiam na to że z Polski A ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@iti1986: Ale i tak wciąż rozmawiamy o goldzie którego tu i wszędzie da się wbić spokojnie robiąc nawet hotspot z telefonu (raz byłem zmuszony), elita to już kwestia dobrego połączenia i skilla bo bez połączenia nikt nie wykręci dobrego wyniku, nawet proplejer