Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +759
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Obejrzałam 6 odcinków pod rząd i powiem Wam, że jak się wyłączy mózg, to nawet można oglądać.
Są tu nawiązania do wielu klasyków sci fi: wiadomo, że BSG, bo główna bohaterka, Alien, Grawitacja, Lost Horizon, Perseusz I wiele innych.
Pierwsze 2 odcinki uwłaczają nawet inteligencji insektów. 4 odcinek podobał mi się najbardziej, póki co. Gra aktorska jest tak beznadziejna, że aż urocza.
Nie chce mi się pisać o totalnym braku logiki we wszystkich wątkach i wszelkich bredniach, których stężenie na każdą minutę powoduje odruch wymiotny.
Oglądam z zaciekawieniem, bo chcę wiedzieć w jak bardzo bezsensowny sposób to wszystko się dalej rozwinie i zakończy.
Lekarz transwestyta, który chodzi po pokładzie w lateksowych szpilkach, to mój faworyt. Astrobiolog, który jest kalką grubaska z Lost i nie zna podstaw swojej profesji. Młoda pani inżynier, która chce być bez przerwy ruchana i ostatecznie ląduje w trójkącie. Program systemowy, który rozkminia bycie człowiekiem, ma uczucia, ignoruje rozkazy i #!$%@? się w pani kapitan. Rządowy przedstawiciel, który wita kosmitów przemówieniem. A na Ziemi: sonda kosmitów, do której dostęp ma absolutnie każdy. Wojsko, które w tej sytuacji powinno bez przerwy pilnować tego miejsca, nie występuje w serialu. O lądowaniu sondy, świat dowiaduje się od instagramerki XD
Jeszcze 4 odcinki i chemioterapia mi nie pomoże XD
#ogladajzwykopem #seriale
Komentarz usunięty przez autora