Aktywne Wpisy
Hogataa26 +40
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
DrTRAPH0USE +37
Jakby ktoś nie widział to tu macie streszczenie ceremonii otwarcia Igrzysk Olimpijskich w Paryżu
#paryz2024 #przypadkowymurzyn
#paryz2024 #przypadkowymurzyn
"chłopak" siostry cioci, która jest dalszą sąsiadka jest księdzem proboszczem na drugim końcu polski.
Oczywiście nikt o tym nie wie xD
Trochę mnie to zaczęło zastanawiać co rok nowe auto, rozmawiałem z nim w tym roku na weselu to mówił, że zajmuje się nieruchomościami ale jak z nim gadałem stwierdziłem, że nie może się tym zajmować bo ma gówniane pojęcie. Swoją drogą na weselu jedna z najzabawniejszych postaci xD chlał równo zagadywał do babeczek jakieś zboczone żarty fajny gość.
No ale uj w tamtym tygodniu przyjechał nowa beta piątka i akurat byłem tam no to pooglądaliśmy auto, on gdzieś tam poszedł ja oglądając auto zaglądając jaki ma schowek zauważyłem zupełnie przez przypadek dokument na którym było jak się okazało imie i inne nazwisko niż się posługuje Więc wpisałem to w googlach i cyk xD Zdjęcie jak go babki po rączkach całują jakiś daszek nad nim niosą przy procesji,
Gość jest proboszczem 500km dalej xD
Także fajne te buty, zamszowe xD
Wiesz no ja z tym gościem na weselu teksty typu "niezły milf" kieliszek w dłoń znieśmy toast za młodą parę GANG BANG xD
Bardziej bym powiedział ,ze jest jakimś stand upowcem niż księdzem xD
A mi to tam, kompletnie nie wadzi, że ksiądz ma kobietę
Zanim zaczniesz pisać takie głupoty sprawdź ile BMW 5 kosztuje chociaż xD
Komentarz usunięty przez autora
Ze jest znacznie poza możliwościami zarobkowymi jakiegokolwiek księdza.
Proboszcz na parafii zarabia jakieś 5k miesięcznie. Przez 5 lat jeżeli odłoży po 3k z tego to już ma 180k na BMW 5:
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-m-pakiet-ID6C1Dwl.html#d52caf004e
To co my wiemy o ich zarobkach to jest nic w porównaniu do tego jak to wygląda na prawdę. Takie BMW 5 w m pakiecie to dla nich skromne wozidło. ( ͡º ͜ʖ͡º)
I tak będzie dopóki byle proboszcz może kupować działki za bezcen i bez podatku.
A później to już hulaj dusza, co tylko na
@gorocky: XDDDDDDDDDDD