Wpis z mikrobloga

#ksiadz
"chłopak" siostry cioci, która jest dalszą sąsiadka jest księdzem proboszczem na drugim końcu polski.
Oczywiście nikt o tym nie wie xD

Trochę mnie to zaczęło zastanawiać co rok nowe auto, rozmawiałem z nim w tym roku na weselu to mówił, że zajmuje się nieruchomościami ale jak z nim gadałem stwierdziłem, że nie może się tym zajmować bo ma gówniane pojęcie. Swoją drogą na weselu jedna z najzabawniejszych postaci xD chlał równo zagadywał do babeczek jakieś zboczone żarty fajny gość.

No ale uj w tamtym tygodniu przyjechał nowa beta piątka i akurat byłem tam no to pooglądaliśmy auto, on gdzieś tam poszedł ja oglądając auto zaglądając jaki ma schowek zauważyłem zupełnie przez przypadek dokument na którym było jak się okazało imie i inne nazwisko niż się posługuje Więc wpisałem to w googlach i cyk xD Zdjęcie jak go babki po rączkach całują jakiś daszek nad nim niosą przy procesji,
Gość jest proboszczem 500km dalej xD

Także fajne te buty, zamszowe xD
  • 46
  • Odpowiedz
@gorocky: gosciu, za dzieciaka trzymałem się z ekipą podwórkową brat z siostrą (a łącznie było ich czworo rodzeństwa) i zastanawiało mnie czemu tak rzadko widuję ich ojca. Wciskali mi, że tatuś jest historykiem w innym rejonie Polski. Dopiero później sąsiedztwo między wierszami dało znać jakiej historii uczy ich ojciec i w której parafii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vauecki:
Wiesz no ja z tym gościem na weselu teksty typu "niezły milf" kieliszek w dłoń znieśmy toast za młodą parę GANG BANG xD
Bardziej bym powiedział ,ze jest jakimś stand upowcem niż księdzem xD

A mi to tam, kompletnie nie wadzi, że ksiądz ma kobietę
  • Odpowiedz
@gorocky: @vauecki: moja znajoma jest córką księdza, odległość jest stacjonowania to jakieś 300km od domu matki, przyjeżdża tam co kilka tygodni na kilka dni, na rejonie udaje nie księdza ale na wiosce jak poszła fama to brygada starych bab pojechała na parafię i faktycznie mszę odprawiał. Na jej ślubie w kościółku za to Jezuska nie skosztował.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@gorocky: a myślisz że na co taki ksiądz może wydać hjs? Xd mieszkać ma gdzie za pogrzeb gruby hajs, ma jeszcze jakaś ziemię to da w dzierżawę i tak to się kręci
  • Odpowiedz
@Vetinari 3k to oni odkładają już po wszelkich wydatkach xD

To co my wiemy o ich zarobkach to jest nic w porównaniu do tego jak to wygląda na prawdę. Takie BMW 5 w m pakiecie to dla nich skromne wozidło. ( ͡º ͜ʖ͡º)

I tak będzie dopóki byle proboszcz może kupować działki za bezcen i bez podatku.

A później to już hulaj dusza, co tylko na
  • Odpowiedz