Aktywne Wpisy
Atreyu +780
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +580
Jak w w tym kraju ma być dobrze, skoro dzień w dzień ten rasistowski gówno wspis "IT's okay to be white" zbiera pomiędzy 1k-2k plusów?
Niby drobnostka, ale nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami prawaki toczą nachalną propagandę anty wymierzoną w mniejszości (czy to seksualne, czy to religijne, czy to etniczne)
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #4konserwy
@Goke: Słyszałeś może o czymś takim jak dog whistling?
@przemek89x: honk honk xD
@Soojin21: Pod jakim kątem uprzywilejowane?
Mówimy o Polsce. Wczoraj w Białymstoku prawakca patologia dała popis swoich możliwości. Ale zignorujmy ich, lepiej pieprzyć o jakichś SJW zza oceanu, których nikt nie bierze poważnie.
A dzieci mają prawo do życia.
Nie interesują mnie badania propagandowe zrobione na zamówienie, jakich jest w podanym miejscu wikipedii pełno.
Nie mają pod górkę, o testamencie i pozwoleniu na udzielanie