@FadingTears: co się dzieje na tym 3 Plateau? Po 1 paczce acodinu chyba dotarłem na 2 (mam 70kg jakoś) i nie mogłem wstac z trawnika, a gdy już wstałem przeszedłem 20 metrów do murka (tak mnie w #!$%@? zaciekawił że specjalnie dla niego wstałem) i wróciłem na trawnik bo czułem się jak do góry nogami
@FadingTears: czyli rozumiem że jak wtronbie tyle żeby było trzecie to już wogole się nie podniosę i będę naprzemiennie rzygal i próbował połykać ślinę ?
@FadingTears: i czemu jest złym pomyslem? Przyznam że dxm zaczęło mi się ostatnio nudzić i zacząłem szukać co z tym można jeszcze zrobić, z tym że jeśli mnie tak trzepie przy najmniejszych dawkach boje się o to co będzie dalej ( ͡°ʖ̯͡°)
@FadingTears: dobra łapie, jestem bardzo ciekawy tej dysocjacji poza tym przeprowadziłem się i jestem anon piwniczak więc jedyne co umiem kupić to lek na kaszel (╯︵╰,) gdybym wiedział co jak i gdzie to bym nawet nie myślał o kaszlaku xD
@FadingTears: #!$%@? bralem ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ Co do tych rcków to teraz tylko na stronie zamawiać? I co normalnie place se kartą żadne bitkojny i mefedrondron wlatuje mi przez okno z kartonem kartonów ? :P
@FadingTears: i ile takie idą? Cenowo drożej czy taniej niż "nielegalne zamienniki". Byłem kiedyś na jakimś forum o dopach, każdy pisał co innego i nawet nie znalazłem sklepu legitnego
@lesiomolesio @FadingTears to jest trochę dziwne, ale teraz jak wlatuje na 2 plateau to czuje dysocjacje i odcięcie, a jak z głupoty przywalilem 8-10mg/kg to jakoś nie przypominam sobie takiej dysocjacji
#narkotykizawszespoko
Komentarz usunięty przez autora
Co do tych rcków to teraz tylko na stronie zamawiać? I co normalnie place se kartą żadne bitkojny i mefedrondron wlatuje mi przez okno z kartonem kartonów ? :P
@FadingTears to jest trochę dziwne, ale teraz jak wlatuje na 2 plateau to czuje dysocjacje i odcięcie, a jak z głupoty przywalilem 8-10mg/kg to jakoś nie przypominam sobie takiej dysocjacji