Wpis z mikrobloga

na jakim poziomie trudności jeździcie? ja mam 80/100 i na padzie na ps4 udało mi się zdobyć punkt Williamsem ()

gram 50% długości wyścigu
#f12019
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jstefan: tylko ABS, no i najważniejsze to skrzynia automat, w Baku w 3 sektorze zauważałem, że ta gra nie ogarnia tych szybkich łuków i wbija za duży bieg, na innych torach mi to nie przeszkadza a jestem zbyt dużym leszczem żeby ogarniać paliwo, ers i biegi na padzie od plejki
  • Odpowiedz
@wrobel28: balans hamulców - prawy analog góra/dół
ers - prawy analog lewo/prawo
mieszanka paliwowa - L1 zmniejszenie R1 zwiększenie
spojrzenie do tyły R3 czyli wciśnięcie prawego analoga

Reszta w standardzie, masz kontrolę nad wszystkim, zachęcam też do wyłączenia abs, zapewniam że przejechania dohamowania z górki w Bahrajnie daje mega frajdę ;D
  • Odpowiedz
@ajakmyslisz: o kurde, dzięki!

ers ogarniam, mieszankę też ale balans hamulców ciężko mi załapać, nie czuje dużych różnic jak trochę pozmieniam, na szybkie łuki dawać bardziej na przód?
  • Odpowiedz
@wrobel28: ja jeżdżę jakoś na 54-55, na dohamowaniach z dużych prędkości daję bardziej na przód, na wolbiejszych dohamowaniach, jak ten zjazd w bahrajnie bardziej na tył. Próbuj też różnych ustawień ciśnienia w układzie hamulcowym, jak często blokujesz koła zmniejsz ciśnienie.
  • Odpowiedz
@ajakmyslisz: mam, ostatni sektor w Baku najbardziej pokazuje, że pad to tylko do jeżdzenia jak w arcadówkach, traciłem tam 0,8 sekundy nawet.

monaco na padzie to ciężki kawałek chleba, automat tam też nie ogarnia i wbija za duży bieg na wyjściu
  • Odpowiedz