Wpis z mikrobloga

Dla mnie zawsze ważniejsi byli przyjaciele od dziewczyn. W sumie nie miałem takiej na której bym poszedł w ogień, więc może dlatego ale zauważyłem, że sporo facetów gdy znajdzie sobie kobietę zaczyna olewać przyjaciół. #rozkminynocne
  • 21
  • Odpowiedz
ale zauważyłem, że sporo facetów gdy znajdzie sobie kobietę zaczyna olewać przyjaciół

@Fheat: @sayane: mam aktualnie dokładnie to samo. Niby ziomek dalej spoko, ale żeby teraz go na coś namówić, to praktycznie graniczy z cudem. Tylko dziewczyna, tylko by z nią rozmawiał itp.

• Odpowiedz
@sayane: albo namawianie do czegoś i zawsze no nie wiem muszę się spytać X. No kurde kto jest facet!

@Lukas77986: przyjaciele zazwyczaj nie olewają, mają mnie czasu i rozumiem. W sumie powinienem napisać kumpel.

@pneumokok: niby czemu?

@Felonious_Gru: bycie z kimś dla samego seksu nie mówiąc o swoich intencjach dziewczynie jest mega #!$%@?ństwem.

@Endorfinek: Ostatnią poznałem dziewczyną, która skończyła 2 letni związek i koleś nie zaruchał, a
  • Odpowiedz
@Fheat: znam to... mam kumpla, który zawsze coś tam organizował żeby gdzieś wyskoczyć itd. A potem znalazł sobie dziewczynę, nomen omen tępą że ja #!$%@?ę, i teraz ani me ani be, bo on musi do Justynki jeździć...
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: całkiem możliwe. Zawsze tak miałem, że czegoś nie doczytałem albo właśnie pomyślałem o czymś i później się trzymałem tego podczas czytania dalszej wypowiedzi. Dlatego #!$%@? byłem z czytanek ;_;
  • Odpowiedz
@Fheat: A ja znowu znam tę sytuację od drugiej strony - kiedy zacząłem być ze swoją dziewczyną to kumple nagle zaczęli mnie olewać :S całe szczęście się to zmieniło, ale nawet dosyć długo trwało
  • Odpowiedz
@Fheat: weź... Szkoda gadać. Jutro z ekipą znajomych jedziemy do Czech na festiwal. Wyjazd - dla nas - kultowy, byliśmy parę razy, zawsze ta sama paczka w samochodzie, wszyscy cały rok na to czekają i odliczają dni. Ale cóż...

W tym roku wyjazd wygląda nieco inaczej :] Bo jedna osoba musiała pojechać osobno dwa dni wcześniej (do dziewczyny właśnie), czym na kilka dni przed wyjazdem rozwaliła ogólny zamysł podróży, podziału ludzi
  • Odpowiedz