Aktywne Wpisy
mam_spanko +167
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Instynkt +194
UWAGA! Za kilka dni ważna data która może rozwalić rynek najmu, bo kończy się 40+ dla Ukraińców, czyli dopłata 1200 zł miesięcznie od osoby do wynajmu. Na taką parkę + dziecko to był całkiem spory dodatek, bo aż 3600 zł co miesiąc. Ciekawe czy nadal te osoby będzie stać tyle płacić za wynajem? Osobiście mam poważne wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mieszkanie #nieruchomosci
#mieszkanie #nieruchomosci
@Fheat: @sayane: mam aktualnie dokładnie to samo. Niby ziomek dalej spoko, ale żeby teraz go na coś namówić, to praktycznie graniczy z cudem. Tylko dziewczyna, tylko by z nią rozmawiał itp.
Komentarz usunięty przez moderatora
@pneumokok: nie mam szans na bordo, jestem zbyt aspołeczny, żeby pisać tyle komentarzy i wpisów na mikro :|
albo macie znajomych przegrywów, albo samiście przegrywy.
mam podobnie z ledwie kilkoma ludzikami, reszta nadal utrzymuje kontakt jak trzeba.
#sadbuttrue
@Lukas77986: przyjaciele zazwyczaj nie olewają, mają mnie czasu i rozumiem. W sumie powinienem napisać kumpel.
@pneumokok: niby czemu?
@Felonious_Gru: bycie z kimś dla samego seksu nie mówiąc o swoich intencjach dziewczynie jest mega #!$%@?ństwem.
@Endorfinek: Ostatnią poznałem dziewczyną, która skończyła 2 letni związek i koleś nie zaruchał, a
Komentarz usunięty przez moderatora
Z kumplem też jesteś dla samego seksu?
Cóż, w praktyce taki ktoś albo sobie radzi i da radę pogodzić "jednych i drugich", albo jest #!$%@?ą i ma jedno kosztem drugiego.
W tym roku wyjazd wygląda nieco inaczej :] Bo jedna osoba musiała pojechać osobno dwa dni wcześniej (do dziewczyny właśnie), czym na kilka dni przed wyjazdem rozwaliła ogólny zamysł podróży, podziału ludzi