Aktywne Wpisy
NadiaFrance +22
Na początku wojny tag #ukraina był super -o ile w kontekście wojny można napisać, ze cos jest super- mnóstwo ciekawych filmików, spostrzeżeń, analiz, dyskusji, ale z czasem zaczął się degenerować. Pojawiła się pycha i fałszywe przeświadczenie o swojej wyjątkowości, a ciekawe tematy zostały wyparte przez śledzenie onuc, jakiś nic nie znaczących kont, jakieś pisanie "czemu dziś tyle onuc, co się stało" przy każdej okazji gdy Ukraińcy odnieśli jakieś zwycięstwo. Do tego sto
smutny_przerebel +14
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
MAPKA
Najgorzej zanosi się w okolicach Strbskiego Plesa z noclegiem. Na to kompletnie nie mam pomysłu, a hotele za 40e odpadają xD
Jakby ktoś miał info jak wygląda w Chacie Czerwieniec nocleg, byłbym wdzięczny.
#tatry #gory
@booolooo: jak dojdziesz do Szczyrbskiego Plesa to zjedź elektriczką do Tatrzańskiej Szczyrby, tam przekimaj za 10e, następnego dnia rano wróć na górę i idź dalej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
EDIT: zielonym z czerwonych Wierchów zejdziesz do schroniska
@pilot1123: Tak wiem, to zrobię sobie kółeczko przez Ornak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem, ten odcinek to na dobicie sił i morali xD No ale nie ma jak inaczej tego poprowadzić.
Noclegi 1. Ornak 2. Żarska 3. gdzieś w Podbańskim 4. Popradskie pleso 5. Tery
Możesz sobie uciekawić idąc dalej z Bystrej granią i zejść Tomanową do Cichej i na Zawory ;)
Bardzo na oko, trzeba zweryfikować dystanse między noclegami
Z założeń, ot plan na 5-6 dni po 12-16h wg mapy w zależności od pogody i żeby było kółeczko wokół Tatr. Start i meta raczej w Pl, chciałbym zostawić motocykl w znanym mi miejscu.
Sam nie wiem, czy takie coś do zrobienia, bo się przyzwyczaiłem do jednodniówek na lekko xD
Drugi problem, jak ja się spakuje do plecaka 5l na 6 dni?! XDD