przegrywam ciągle w tym #!$%@? brawlu na tego Garra, nie idzie na niego wygrać, bo w piątej turze jest gg. czy ja jestem jakiś upośledzony, czy blizzard #!$%@?ł balans. #hearthstone
@przegryw_28: Ja wszystko przeszedłem Doktorem Hukiem, gdy udało mi się zgarnąć 2 moce, gdzie każda z nich daje przeciwnikowi 2 klątwy na początku gry.
@przegryw_28: To jedna z mocy które dostajesz po każdej wygranej w tej bójce. Każda klątwa zadaje 2 pkt obrażeń temu kto ją ma na ręce w każdej turze. Żeby się ich pozbyć trzeba wydać 2 pkt many na każdą.
U tego Bossa to musisz zbijać jego miniony tak, aby nie zniszczył ich wszystkich na raz. Dobrze będzie gdy w jednej turze zniszczysz 1-2, może do 3.
@przegryw_28: to Twoje słowa, ale możliwe że coś w nich jest ( ͡°͜ʖ͡°)
Protip: Dlaczego po prostu nie zabijasz mu tych minionów po 1-2 na turę - to raz, albo nie zbijasz np. 2-3 minionom po 1 hp, wtedy jego hero power nie zabije wszystkich na raz więc nie dostaniesz tylu obrażeń? Jeżeli w turze zginie kilka minionów na raz, np.
@przegryw_28: musisz mu zabijac te miniony i najlepiej po prostu rozłożyć to na rundy, jak 1 zginie w rundzie to dostajesz 1 dmg, ale jak 2 zgina to juz dostajesz 2 razy po 2 dmg etc @Patryk2391: te klatwy ma kazda postac do wybrania
#hearthstone
U tego Bossa to musisz zbijać jego miniony tak, aby nie zniszczył ich wszystkich na raz. Dobrze będzie gdy w jednej turze zniszczysz 1-2, może do 3.
@przegryw_28: to Twoje słowa, ale możliwe że coś w nich jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Protip: Dlaczego po prostu nie zabijasz mu tych minionów po 1-2 na turę - to raz, albo nie zbijasz np. 2-3 minionom po 1 hp, wtedy jego hero power nie zabije wszystkich na raz więc nie dostaniesz tylu obrażeń? Jeżeli w turze zginie kilka minionów na raz, np.
@Patryk2391: te klatwy ma kazda postac do wybrania