Wpis z mikrobloga

@KierownikChoroszczy: co? przecież on doskonale pokazywał działanie mocy, nie rozumiem - czy Ty też oglądałeś ten sam film co ja? Dość wyraźnie zaznaczał że on tylko wykonuje wolę mocy i doskonale udało im się oddać to w jaki sposób moc oddziałowuje na świat - kieruje wydarzeniami przez "przypadki" i osoby które działają zgodnie z jej wolą.
@KierownikChoroszczy: a jednak jego zachowanie i moja interpretacja jego działań oraz wsparcia jakim obdarzała go moc zgadza się z kanonem, starym i nowym. To jest podstawa działania mocy - wpływanie na wydarzenia w sposób przedstawiony w filmie.
Od wprowadzenia tej postaci na ekran po jego śmierć, każda scena pokazywała go idącego zgodnie z wolą mocy i działającego harmonii z nią - widzenie aury mordercy, niby przypadkowe zestrzelenie TIE, no wszystko.
Wierz
@Bernan: Musze ci wierzyć na słowo bo ja jestem fanboyiem Mandalorian (Tych z kanonu bo legendy moim zdaniem są słabe) I rzeczy związane z mocą mnie mało interesują , ps należe do tych którzy płaczą przy śmierci Jango :(
@Bernan: Ale nie mów że nie chciałbyś polatać jetpackiem i postrzelać z rakiet :D.W Rogue one podobał mi się motyw rebeliantów Saw Gerrery szkoda że umarł głupio mogąc odlecieć z głównymi bohaterami...
@KierownikChoroszczy: Jego walka została skończona, mógł odejśc spokojnie wiedząc że pałeczka dalszej walki została przekazana dalej.
Okazjonalnie sobie latam i strzelam rakietami i z dwóch Westarów (pistolet Jango) w modzie do Jedi Knight Jedi Academy: Moviebattles II
Gorąco polecam jesli lubisz gry multiplayer, mechaniki dopracowane przez 15 lat developu a community ma się dobrze.
@Bernan: Kurde nigdy wcześniej o tym modzie nie słyszałem, a to dziwne bo grałem nawet w M&B z modami multi/singleplayer przenoszących do SW . Ilu ludzi w to gra dziennie ? Czy mod jest martwy i co jakiś czas jakaś grupa zapaleńców do niego powraca ?
@KierownikChoroszczy: jest aktywny i na serwerah europejskich codziennie jest jakis pelny serwer :D
jest dużo weteranów ktorzy regularnie grają i moga nieźle nakopać bo gra nagradza spokój i skilla, ale jest dość nowych graczy zeby nie być przytłoczonym przez samych koksów