Aktywne Wpisy
karetpoker +4
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1182
Z Agnes były nudesy jak leza na łóżku więc nie mówcie, że się nie ruchali.
Jedynie ta nesia jakaś wirtualna.
A ta ostatnia to nawet skończył w niej rafatus... miłe kilka dni, rozstali się pogodzeni, razem jakieś wyjścia do muezum a tu nagle laska w opozycji.
Raz mogło się zdarzyć z agnes, drugie jakieś wirtualne gówno z nessia to nawet sam analczyk mógł z fake profilu robić, ale ta trzecia? Wtf?
#rafatus #patostreamy #danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
@JanParowka: Co ty pie*dolisz parówka xD. On był traktowany gorzej niż te jej psy, on robił za małpkę, która dawała jej fejm i zasięgi. Nie dość, że wykorzystała jego" fejm" to jeszcze go straponem poczęstowała rzekomo „ bez jego zgody” xD
Tak samo jest z Adą, wykorzystała to, że był "znany" i dzięki temu byli
Wydaje mi się, że ktoś gdzieś do rodziny czy znajomych napisał i to jest ten cały jej problem ¯\_(ツ)_/¯