Aktywne Wpisy
Natalia-_- +162
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +674
Orla, Babia, Mała Wysoka, Jagnięcy, Pilsko i dwa szczyty KGP - Wysoka i Mogielica. No jednym słowem, aktywnie. A to jeszcze nie był mój letni urlop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktoś myśli, żeby rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady, ale ma za daleko, to polecam okolice Beskidu Wyspowego. Nie spodziewałem się, że może być tak pięknie. Nocleg w przepięknym górskim pensjonacie z pozytywnym właścicielem.
Pic. Z Mogielicy, sporo wież widokowych jest na okolicznych szczytach.
#gory #tatry #beskidy
Jak lubisz Wyspowy, zapisz się na Kierat :)
Tak
Dwa razy byłem, naprawdę fajnie. I czuć, że cała okolica żyje tamtym wydarzeniem, nawet miejscowi cyganie dopingowali :)
Info sprawdzone, bo z Krakowa w Wyspowy mam najbliżej, więc jeżdżę naprawdę często.