hej, posiada ktoś tutaj może Samsung QE55Q6FNA? chciałem zamontować tv na ścianie, ale nie posiadam adapterów, które trzeba włożyć w gwintu z tyłu tv, ktoś się orientuje gdzie mogę takie coś dostać?
@cichykacik: wziąłem suwmiarkę i zobaczyłem jaka głęboko śruba wejdzie, poszedłem kupiłem w sklepie ze śrubami tak aby jeszcze zdystansować te kilka milimetrów gwint na końcu wziąłem dołożyłem podkładki, danych nie podam bo było to dawno w serii nu8x, tv wisi, obracam nim, wyszło kilka złotych
@cichykacik: Te plastikowe adapter powinny być przy telewizorze, przynajmniej przy nu80 były, śruby akurat w sklepie były o 2mm za długie dałem podkładki. Jeśli nie masz tych plastików to może spróbuj sobie takowe dorobić, mam na myśli coś w rodzaju uniwersalnego kleju na gorąco na śruby i ukształtowanie takiej tulejki już na niej, albo idź do sklepu gdzie kupiłeś tv i poproś ładnie o komplet montażowy śrub lub powiedz, że w
A nic takiego, baba wysrala się w biedronce, wytarła dupsko ręka, strzepala gowno z dłoni na podłogę i poszła dalej. Możliwe ze sprawdzić czy bułki są miękkie XD #patologia #kupa #starebaby #biedronka #heheszki
chciałem zamontować tv na ścianie, ale nie posiadam adapterów, które trzeba włożyć w gwintu z tyłu tv,
ktoś się orientuje gdzie mogę takie coś dostać?
#telewizory #samsung #tv #pytanie #rtv #telewizor