Wpis z mikrobloga

Z każdego przegrywu da się wyjść.
Tylko większości się nie chce i wolą siedzieć na dupie zamiast faktycznie coś zrobić, by polepszyć jakość swojego życia. Pieprzenie że to jest nierealne doprowadza mnie do śmiechu. Skończcie być leniwi i ogarnijcie swoje życie zamiast siedzieć na wykopie i pluć jadem na wszystko i wszystkich dookoła aby połechtać wasze przegrywow ego.
#przegryw #normictwo
  • 15
  • Odpowiedz
  • 0
@Dobrohoczy nie warto? Czekaj bo nie rozumiem połowa żali się na tagu że nawet za rękę nie potrzymali w życiu prawdziwej kobiety i w ogóle szara myszka im wystarczy a Ty mówisz że nie warto?
  • Odpowiedz
  • 0
@Dobrohoczy po prostu nie rozumiem jak można chcieć żyć w piwnicy bez znajomych bez jakiejś bliskiej osoby u boku.. jest łatwiej i przyjemniej. Sam potrzebuje też czasami chwili ciszy dla siebie ale nie potrafiłbym spędzić tak całego mojwgo życia
  • Odpowiedz
@Piwnitzak znajomych miałem, ale musiałem robić to co oni chcieli (imprezy, alkohol) a nie to co ja bym chciał (praca w ogrodzie, dyskusje na ambitne tematy, serio fajnie by było mieć kogoś kto popracowałby że mną w ogródku), związki to temat rzeka, ale każdy kończył się rozczarowaniem i w zasadzie zawsze wychodziłem stratny finansowo i psychicznie z nich. Nie chce więcej robić czegoś wbrew sobie. Może gdybym znalazł kogoś kto mnie rozumie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dobrohoczy ja też nie pije alkoholu i moi znajomi to rozumieją grunt to znaleźć ludzi którzy nie będą chcieli Cię zmieniać bo będą lubić Cię takiego jakim jesteś. Związki to wiadomo raz lepiej raz gorzej ale jednak dobrze mieć taka osobę i prędzej czy później znajdziesz właśnie taka która będzie idealna dla Ciebie cumplu. A w ogródku sam lubię dłubać bo to mnie uspokaja
  • Odpowiedz
  • 0
@Dobrohoczy każda potwora znajdzie amatora jak to mówią. Przepraszam za takie ogolniki nie mogę rozwinąć dyskusji tak jakbym chciał bo w pracy jestem i czas średnio pozwala
  • Odpowiedz