Wpis z mikrobloga

Tak racjonalnie to 1400-1500 za kawalerkę to jest duzo/mało? 30m2, miasteczko pod Krakowem.
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NickciN niby koleś napisał, że cena do negocjacji, to może mu powiem, że na wykopie taki Pan z Gdyni płaci 1200 ( ͡º ͜ʖ͡º)

@megana_: jak tak powiesz to on ci powie "to idź do Pana z Gdyni" xD powiedz po prostu, że uważasz że cena jest pare stów za duża. Że chętnie wynajmiesz, ale twój budżet pozwala ci na 1200zł ze wszystkim. Zarabiasz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NickciN tak, w sumie mogę mu zasugerować coś takiego, najwyżej mnie zleje, widzę, że wyświetleń ma sporo, a ogłoszenie wisi dalej, więc ludzi nie są głupi, koleś jak nie zejdzie z ceny, to będzie szukał dalej
  • Odpowiedz
@megana_: powiem ci szczerze, że zależy od człowieka. Moi starsi zajmują się wynajmowaniem i już rok stoi jeden pawilon, mogliby obniżać cene ale mają kasy to nie maja jakoś ciśnienia na wynajem. Może koleś też ma kilka mieszań. Życzę powodzenia, może się uda. Jak ci sie uda to zawołaj i podeślij fotkę mieszkanka :) Miłego dnia
  • Odpowiedz
@megana_: Jeśli chodzi o Myślenice to ceny tam są zbliżone do Krakowa ze względu na małą podaż mieszkań pod wynajem. Rozumiem, że masz tam pracę (ciekawe czy nie robimy w jednej firmie xD )? Warta rozwagi jest też opcja południowego Krakowa (Łagiewniki, Borek Fałęcki, Kliny) i dojazd do Myślenic do pracy - z południa Krakowa szybko busami się tam jeździ, a te kursują bardzo często. Plus, że mieszkałabyś w Kraku,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@krzesimir nie, nie, dojazdy to jest dramat, już to przerabiałam, plus kolejne wydatki i stres, czy się wyrobię do pracy, bo mam dość elastyczne godziny, za Krakowem niespecjalnie tęsknię, szkoda tylko, że nasze kino ma tak słaby repertuar
  • Odpowiedz