Aktywne Wpisy

EleganckiSkrzat +20
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?

_gabriel +21
Żyjemy w czasach, gdzie ku%$#stwo staje się czymś normalnym i pożądanym przez społeczeństwo. W historii świata jeszcze nie było takiej sytuacji, gdzie degeneracja była tak silnie promowana za pomocą mass mediów i pompowane były w to tak potężne pieniądze. W ciągu 10-15 lat normy tak się przesunęły, że prawdziwi, normalni ludzie nie potrafią się odnaleźć w obecnej rzeczywistości i popadają w nałogi oraz depresję.
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie
Ateizm jest dość nowym i powszechnym zjawiskiem, wielokrotnie

Dlatego ogłaszam konkurs na banner naszego tagu, zasady są takie:
1. Robisz albo wstawiasz jakąś starą pracę w komentarzu pod tym wpisem. Najlepiej będzie aby obrazek miał wymiary 1266x200 i był wykonany w formacie png lub jpg. Jeśli pojawi się kilka wersji danej pracy to w dalszym głosowaniu weźmie udział ta najwyżej oceniana.
2. Jutro ok godziny 18 wybiorę maksymalnie 10 prac które będą miały najwięcej plusów i które będą rywalizować o miano najlepszej pracy.
3. Codziennie będziemy eliminować jedną pracę aż ostanie się najlepsza.
4. Gdy zostanie wybrana najlepsza wtedy taką pracę zapisuję i będę starał się uderzać do administracji aby wstawili na tag.
Dla tego konkursu zakładam specjalny tag #belkadlatagukononowicz pod którym będę umieszczał ankiety do głosowania lub inne informacje.
Mała rada dla tych którzy chcą wziąć udział w konkursie: zróbcie najlepiej taki obrazek aby był zawsze aktualny, nie dodawajcie postaci epizodycznych ani rzeczy które pojawiły się na krótko a które ktoś może nie kojarzyć za jakiś czas bo były mało istotne lub coś takiego.
Jeśli teraz nam się nie uda to już pewnie nigdy...
#kononowicz #patostreamy