Aktywne Wpisy
Batonoski +110
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
KjatanSveisson +225
#kanalzero #bekazprawakow #stanowski
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
Czekaj, czekaj XD czy prawaki które codziennie wrzucają po kilka zmyślonych historii i manipulacji to jest git, a jak raz lewa strona się pomyliła (gdzie w pełni miała w sumie prawo do tego) to będzie katowanie tematu do porzygu?
"Dla Prawaków z głównej fakenews to po prostu kwestia biologiczna, naturalna - wykopanie jak wykopanie. A dla neuropy? Dla neuropy to tragedia, to dramatyczne
#awariamagnusa #gamedev #sonsofwelder #rysujzwykopem #tworczoscwlasna
@pmub: to jest ucho :D
Ogólnie to zapraszam do przejżenia tagu #awariamagnusa
@Mirekzkolega: Hmm trochę chodzenia, jakieś questy, rozmowy, więc chyba przygodówka ?
@maad: będzie w rzucie izometrycznym, ten rysunek docelowo ma znaleźć się w grze po niewielkich korektach. Postać prawdopodobnie będzie w 3d stylizowanym z jakimś toon shadarem lub jakiś mix technik - myślałem żeby zrobić animacje postaci, ale w rzucie izo cholernie trudno to zrobić