Wpis z mikrobloga

##!$%@? #wirex #kryptowaluty #bitcoin
Napisalem do supportu wirexa czy karte moga mi wyslac na zupelnie inny adres niz adres domowy czy korespondencyjny a oni kaza se czekac 3 tyg na odpowiedz :/

Thank you for contacting Wirex Support Team.

Due to a tremendous quantity of card orders and 3rd party circumstances, the card delivery may take up to 3 weeks. Our goal is free and accessible delivery for everyone, therefore we have to rely on local postal service.
  • 8
@motaboy powiem Ci tak: nie mam nic do Ciebie personalnie ale już kilka razy się przekonałem, że ludzie mają problemy z supportem często z swojej winy. Zobacz ile jest historii o #!$%@? supporcie na Bittrex. Ja pisałem do nich ostatnio bo zapomniało mi się memo wpisać przy wpłacie. W ciągu 15 minut miałem odpowiedź a następnego dnia hajs na koncie. Więc dopóki sam się o tym nie przekonam to dla mnie problem
@motaboy: korzystam z wirexa od roku, miałem kilka problemów historia z zaginiona transakcją BTC i brak memo przy stellarach, odpowiedź dostawałem na drugi dzień a gdy odpisałem na odpowiedź Saszka odpisał jeszcze tego samego dnia. Było tak z 5x, oni się przeprowadzali i kilka problemów było tez z tym związanych, zawsze dostawałem odpowiedź szybko, raz tylko czekałem 3 dni, support jest naprawdę dobry *dla mnie, w porównaniu do supportu bitbay jest
ty piszesz ciągle o tym że #!$%@? suport i bazujesz na problemie z przed przeprowadzki

@plaisant: Dobra, już nie będę marudził. ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak mi przejdzie nerw, to każę założyć konto na nowo.