Wpis z mikrobloga

-PHR -Szpero -Kaper. [*] @An_D xD W sumie spoko bo ta trojka moze skleic kolejny dobry sklad w Polsce :) Oby..
#csgo
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CyCu1337: Można by powiedzieć w końcu. Ten skład w żadnym momenice nie grał dobrze. Kaper to typowy przeciętniak, szpero coś tam grał, ale też nie wprowadzał różnicy. Phr grał od początku w AGO i może nie był najlepszym zawodnikiem, ale spełniał swoją rolę. Ciekawe dlaczego, aż trzech zawodników wymienili. Ale może już mają ustawiony nowy skład. Oby tylko przemyśleli go, bo organizacja ma potencjał. Furlan, Gruby również są mocni, więc
  • Odpowiedz
@dol1ar: imo taki skład mógłby sporo osiągnąć. #!$%@?ąc od wieku niektórych zawodników, tak wydaje mi się, że teraz motywacja byaliego i pashy jest na najwyższym poziomie. Z oświadczenia bije przesłanie, jakby chłopakom nie chciało się trenować za bardzo, natomiast furlan i gruby to raczej zapaleńce, by trenować ciężej i osiągać sukcesy.
Kibicowałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°) mocno.....
  • Odpowiedz
@kasper93: Moim zdaniem ich problemem zawsze byl brak prowadzacego z pierwszego zdarzenia, co chwile zmieniali role z furlana na szpera i tak w kolko, no zobaczymy jak to bedzie ;) Licze tez na jakis nowy Polski sklad tej trojki ktora odeszla ;)
  • Odpowiedz
@CyCu1337: przed chwilą przeczytałem news. i #!$%@? bardzo dobrze. tylko nie wiem dlaczego phr też pogonili. to teraz wystarczy z pakt podkraść zawodników i cacy.
  • Odpowiedz