Elo mireczki, kupiłem sobie jakiegoś taniego Washburna żeby mieć zapasowe wiosło, ale gniazdo w nim strasznie lata i na przesterze brumi przeraźliwie. Odkręciłem je i tam jest blaszka która nie jest z niczym połączona ani do niczego przykręcona - tak powinno być? Wydaje mi się że tam powinna być masa i dlatego mam taki problem.
Będę w domu to dorzucę zdjęcie i model gitary (serio, wyleciało mi to z głowy xD). #gitara #elektronika
Odkręciłem je i tam jest blaszka która nie jest z niczym połączona ani do niczego przykręcona - tak powinno być?
@lubie-kasztany: Może z braku laku dali gniazdo TRS albo nie polutowali jak powinni, ale najprawdopodobniej jest po prostu ciulate i dobrze było by wymienić na porządne.
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Będę w domu to dorzucę zdjęcie i model gitary (serio, wyleciało mi to z głowy xD).
#gitara #elektronika
@lubie-kasztany: Może z braku laku dali gniazdo TRS albo nie polutowali jak powinni, ale najprawdopodobniej jest po prostu ciulate i dobrze było by wymienić na porządne.