Wpis z mikrobloga

#mikrokoksy
Hej, mam takie pytanie do bardziej doświadczonych mirków - dzisiaj na siłce spotkałem gościa który był bardzo ogarnięty w temacie treningów itp, pogadaliśmy trochę i gość zaproponował mi trening personalny, z tym że tu jest nietypowo, bo to ja mam zapronować stawkę. Jaką kwotę miesięcznie uważacie za optymalną przy takim założeniu:

spotkanie osobiste w celu uzgodnienia calosci planu rozwoju na dany okres i analizy doswiadczen, co zabiera srednio 1-2 h
w dalszej kolejnosci przygotowanie calego pliku excel z rozpisana dieta, treningiem, zaplanowana progresja
plus biezace monitorowanie i wdrazanie zmian
raportowanie, konsultacja medyczna
zastanow sie ile moglbys zaoferowac za pakiet "komplet instrukcji i metod - ja tylko realizuje plan i raportuje"
  • 4
  • Odpowiedz
spotkanie osobiste w celu uzgodnienia calosci planu rozwoju na dany okres i analizy doswiadczen, co zabiera srednio 1-2 h

@cadcadcad: tam już dowiesz się jaka jest cena za to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cadcadcad co to za trener (znany, jakieś wyszkolenie w temacie) jakie miasto. Ja za pierwsze spotkanie dałbym 100. Potem za "miesięczną opiekę" góra 250. Ale ja jestem cebula motzno ;p
Jak trenowałem biegi, pływanie i rower to tyle płaciłem za miesięczną opiekę trenera bez diety. Porady na telefon i to aktualny mistrz Polski.
  • Odpowiedz