Wpis z mikrobloga

Ale żeby płacić tym bandytom za wejście na cmentarz orląt to jakieś nieporozumienie. Przynajmniej znamy kod do bramy od strony torów tramwajowych. Kod 14. Uwaga na ciecia który chce hajs do kieszeni nie wydając biletu. #lwow #ukraina
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Adrian_ poza tym nawet kod byś nie musiał znać. Wystarczy przełożyć rękę między prętami i tam na zamku jest taka zapadka, ptzesuwasz i się otwiera. Otworzyłem tak inna furtkę
  • Odpowiedz
@kawiarnianypl: @mirkobiniu: @Adrian_:
Dwa lata temu stwierdziłem, że nie będę płacił i po pół godzinnym obchodzeniu znalazłem wejście na cmentarz niejako od tyłu, musiałem przejść najpierw przez taki duży plac, z tego co pamiętam grobami? albo płytami z poległymi żołnierzami? W każdym razie od tyłu było wejście, choć później trochę trzeba było się nachodzić żeby dojść do cmentarza orląt o tym mówicie?
Przy wychodzeniu z cmentarza
  • Odpowiedz
@tom1988: z jednej strony wiele, z drugiej niewiele. Wejść od tyłu jest kilka, warto nimi wejść żeby przejść i zobaczyć nie to co chcą pokazywać (główne alejki od wejścia do Cmentarza Obrońców Lwowa, które wyglądają względnie normalnie) ale to jak serio wygląda większa część Cmentarza Łyczakowskiego.
  • Odpowiedz