Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +174
Trzy lata temu pod koniec pandemii zmarł mój tata. Nagle, we śnie. Mój świat się zatrzymał.
Z tej nocy pamiętam tylko kilka momentów, w tym próby reanimacji tatka (choć z tyłu głowy razem z siostrą wiedziałyśmy, że na to już za późno). Robiłyśmy to po to, by do przyjazdu pogotowia mama miała jeszcze nadzieję. Bałyśmy się, co dalej. Miał 55 lat. Moja mama do dziś nie potrafi stanąć na nogi mimo pom
Z tej nocy pamiętam tylko kilka momentów, w tym próby reanimacji tatka (choć z tyłu głowy razem z siostrą wiedziałyśmy, że na to już za późno). Robiłyśmy to po to, by do przyjazdu pogotowia mama miała jeszcze nadzieję. Bałyśmy się, co dalej. Miał 55 lat. Moja mama do dziś nie potrafi stanąć na nogi mimo pom
Kiedy nas już nie będzie, a mnie to już na pewno, on dalej będzie pływać. Tak to urządził demiurg ku naszemu pognębieniu.
A teraz Igor robi to samo. HALO POKAŻCIE SIĘ CHCE WAS ZOBACZYĆ. CZY TERAZ W WAS TEŻ JEST HIPOKRYZJA HALOO
#bigbrother
Było jechanie po olegu, ze tak postępuje (nawet nie z własnej woli tylko skoro jest z Madzią to musi jakoś przebywać i poznać jej znajomych)
A igor jakoś nie musiał tego robić a robił także tutaj jakoś nie ma jechanki po nim za hipokryzję.
Ty w ogóle wiesz co to znaczy hipokryta, ze tak używasz tego słowa wobec mojej osoby ??? Słucham :)
Ja nie #!$%@? o tym ze Olek imprezuje ze znajomymi Madzi teraz - tak jak IGOR teraz ( jak już chcesz tak o Igorze )
Tylko
@BananowyBananowiec - to ciebie właśnie mogę nazwać hipokryta i od razu dać świetny przykład :) jechałeś po Igorze po nominacjach na Maćka itp., tutaj tez dajesz przykłady od razu na Igora - a jak Igor na live powiedział ze wbija na
Tylko jak już podajesz takie przykłady to uświadamiam Cię, ze moje zdanie się zmieniło nie tydzień temu nie dwa tygodnie temu a może tydzień po wywaleniu Maćka. Także jakbyś prześwietliła swoje posty (chyba tydzień/dwa wstecz ) to byś znalazła na to moją odpowiedz bo pisałem o TYM z tobą. TAKŻE NIE POGRĄŻAJ SIĘ podając takie przykłady. A @qq4life: może się wtrącać bo podał bardzo dobry przykład na twoją
Ty bananowy twierdzisz ze chyba tak ci się wydaje, szkoda ze potrafiłeś najpierw nazwać mnie hipokrytka zamiast sprawdzić :]