Wpis z mikrobloga

#fontannamultimedialna we Wrocławiu daje radę. Wczorajszy pokaz "Piękna i bestia" nie miał za wiele wspólnego ani z piękną, ani z bestią, ani nie odnalazłem w nim żadnego ciągu przyczynowo-skutkowego. Właściwie, to był to zlepek niepowiązanych ze sobą sekwencji, ale i tak ogląda się bardzo przyjemnie. No i ten widok. Tłum randomowych Wrocławian w przedziale wiekowym 4-94 słucha jak Venetian Snares #!$%@? prześliczny brejkor. Myślałem, że się rozpadnę.

#breakcore #wroclaw #71
bambambam - #fontannamultimedialna we Wrocławiu daje radę. Wczorajszy pokaz "Piękna i...
  • 9
  • Odpowiedz
@gaska: Otwór "Hajnal" jest wykorzystany jako tło we fragmencie pokazu "Piękna i bestia", który jest co jakiś czas wyświetlany. Nic mi nie wiadomo o live akcie niestety. Ale i tak słucha się przyjemnie.

@szalony_kefir: Codziennie są krótkie pokazy chyba co godzinę, a na weekendy pokazy specjalne. Wyżej masz rozpiskę.
  • Odpowiedz
  • 0
@szalony_kefir: Właśnie jakoś się tym specjalnie nie interesowałam, ale venetian to doska muzyka, więc warto myślę. Tyle tylko czy to był pokaz normalny czy jakas specjalna wersja.
  • Odpowiedz
@roite: "Cztery żywioły" podobały mi się o wiele bardziej niż "Piękna i bestia". Tam to się wszystko kupy trzymało, był motyw przewodni tych żywiołów i wszystko grało jak należy (momentami tylko synchro minimalnie siadało). I faktycznie był jakiś typek tańczący breka do dubstepu.
  • Odpowiedz