Wpis z mikrobloga

Gotowałem 2 piersi z kurczaka. Tak się długo gotowały, aż się tłuszcz wytopił i zaczęło to wyglądać jak rosół. Niemniej nie był to rosół z jednej kury. Był to rosół z kur wielu.
  • 9
  • Odpowiedz
@bachus: no ja wczoraj kurczaka pieklem, bo uznalem, ze moge gnoja wsadzic w piekarnik i wyjsc z kuchni, a nie sie tluc ciagle w gorckach :) paradoksalnie bylo mi mniej cieplo niz gdybym robil cos "na szybko" na patelni.
  • Odpowiedz
@slapdash: na Dolnym Śląsku ma być w przyszłym tygodniu po 35 stopni, kupiłem 8 gotowych posiłków do pracy - nie będę nic gotować, poza wodą na kawę ;-)
  • Odpowiedz
też wyjscie na te pare dni, chociaz samemu smaczniej.


@slapdash: całkiem fajne posiłki sobie znalazłem, powinienem ten tydzień/dwa na paczkowanym jedzeniu przeżyć z kurczakiem na 4 sposoby ;-)
  • Odpowiedz