Aktywne Wpisy
lapampek +149
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD

mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż

Czyli Gazeta Wyborcza w natarciu. Jak z niewielkiej grupki osób zajmującej się tworzeniem graffiti (głównie legalnych prac), zrobić:
I kto dalej twierdzi, że GW nie jest wrogo nastawiona w stosunku do kibiców?
#truelolcontent #lolcontent
już samo stwierdzenie "bojówka od zadań plastycznych" jest groteskwe trochę.
hehe, dobrze że dodałeś głównie, ale to pewnie i tak przekłamanie
GW nie lubi kibiców, dziękujemy kapitanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Teraz robią tylko legalne. Poza tym, jeśli ktoś odrestauruje w ten sposób jakąś starą, zaniedbaną ścianę to nie widzę problemu - szczególnie, że ich prace stoją na wysokim poziomie.
Poza tym, GW aspiruje do miana obiektywnej gazety, więc nie powinna umieszczać takich głupkowatych stwierdzeń. Szczególnie, że jak zauważył @marwiec: "bojówka od zadań plastycznych" brzmi po prostu głupio i widać, że słowo "bojówka" zostało zastosowane na siłę.
@gav:
Nie
Nie aspiruje. Żadne opiniotwórcze czasopismo nie jest obiektywne i nie naciągaj faktów, wtedy, kiedy Ci pasuje. Przecież sam nigdy nie uważałeś GW za obiektywną gazetę. A, że stwierdzenie głupie to się zgadzam, chociaż sama nazwa Warsaw Fanatics też jest idiotyczna.
Oczywiście, że nie - zawsze miałem takie zdanie o GW.
Dobra może i złego słowa użyłem. GW na pewno chce być uznawana za rzetelną gazetę, nie mniej w takich właśnie sytuacjach wychodzi na jaw fakt, że przypomina Gazetę Polską, tak krytykowaną przez lewicę na wykopie.
A doszło do czegoś?
Made my day :D