Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1084
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
Emil_L +52
Macie pomysł jak znaleźć kierowcę, który bezmyślnie zaparkowal auto wczoraj w Krakowie przy ul.Stradomskiej 8 około godz. 17:00?
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
Tak mnie zablokował, że wyjeżdżałem ponad 40 minut, rysując przy okazji swój zderzak. Lexus nawet nie tykniety...
Zostawiłem temu komuś karteczkę z prośbą o kontakt, ale olewka.
Nr rej Lexusa: KR2pj69 (wzięty w leasing w ING Kraków).
#krakow
#csiwykop
#perfumy
Dla mnie ludzie, którzy używają perfum idąc do kina, teatru itp. nie mają rigczu. Później te wszystkie zapachy się mieszają i idzie ześwirować.
Ostatni raz powtórzę:
Nisza - Tak, jak szukasz jakości, oryginalności, jesteś perfumowym świrem.
Designerskie - TAK, jak jesteś człowiekiem co chce
Tak, też nie lubię czuć tych samych zapachów w kółko, ale nie każdy wkręcony jest w temat zapachów i ma jedną, dwie pozycje, z których korzysta. W dupie ma nisze, a nawet pewnie o niej nie słyszał.
@Qtavon: Dla mnie tamta woda perfumowana pachniała spoko. Nie doszukuj się
Jeszcze tylko słowem wyjaśnienia niszy:
Nisza rzadko kiedy jest męczącą dziwną wariacją jak niektóre zapachy np. Etat Libre d'Orange
W większości nisza, to większa jakość składników, za którą musi iść cena.
Już gdzieś pisałem że wiele nut naturalnych jest kilkanaście razy droższych od ceny złota na rynku.
W mainstreamie korzysta się do bólu z odpowiedników syntetycznych, co też czyni się oczywiście w niszy, ale w mniejszych proporcjach, przez to
No to czekam dalej aż wymienisz zapachy, które są według ciebie teraz bardzo popularne i używanie ich równa się z brakiem gustu i oryginalności ( ͡° ͜ʖ ͡°)