Wpis z mikrobloga

xDDD mam wytatuowane dwa rękawy pracuje sobie jako informatyk za 7 k na wytatuowaną rączkę w jednym z większych korpo w trójmieście, wydaje mi się że to lekko nietrafione bo mam dużo kolegów po fachu z tautażami ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@tataBrajanka: Taaa, ja mam 4 tatuaże i rano spuściłem #!$%@? staruszce bo krzywo spojrzała, a zaraz idę obrobić osiedlową
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Sweet_acc_pr0sa: ale musisz mieć malutkiego fiutka że musisz musisz mi teraz rzucać kwotami, które na nikim kto wybił sie lekko ponad przeciętność nie robią żadnego wrażenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) No brawo brawo, co tam jeszcze sobie kupujesz?
Mnie raczej bawi znajdowanie sobie gównopowodów jak ty aby czuć sie lepszym od innych. #!$%@? juz nawet od tatuazy. I jeszcze wmawiasz ludziom (a w sumie to sam sobie)
  • 0
@Sweet_acc_pr0sa: myslę że inaczej nie wrzucałby mi tutaj swojej listy zakupów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Myślisz że Twój zakupoholizm nie wynika z pewnych zaburzeń i problemów psychicznych? Oczywiście, że tak nie myślisz, bo inaczej nie popełniłbyś wpisu o tym że wyczuwasz problem i czas najwyższy na lekarza. Zanim zaczniesz szukać problemów u innych najpierw zajrzyj w siebie, tym bardziej że stawiasz domorosłą diagnozę olbrzymiej grupie osób, w
@Zuchwaly_Pstronk: pisalem o problemach z akceptacja samego siebie, a z tym problemow nie mam i nigdy nie mialem, ale lubie posiadac, lubie zegarki, okulary. buty, spodnie, samochody, sprzet elektroniczny i jezeli mnie na niego stac to nie bede sie ograniczac, uwazam ze zaburzeniem bylo to co robilem kiedys czyli kitranie hajsu bo to drogie tamto drogie, a na koncie bylo wiecej niz klasyczna polska rodzina brutto zarabia w 3 lata rzekl
: xDDD mam wytatuowane dwa rękawy pracuje sobie jako informatyk za 7 k na wytatuowaną rączkę w jednym z większych korpo w trójmieście, wydaje mi się że to lekko nietrafione bo mam dużo kolegów po fachu z tautażami ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@tataBrajanka: @Max3nium: rzecz w tym że pełno karyn i sebiksów sobie robi rękawy, odkryte tatuaże a ledwo
  • 0
@Sweet_acc_pr0sa: ale jednak sam zauważasz problem (mimo że teraz starasz się sprawiać wrażenie, że nie), więc myśle że głęboka terapia i diagnoza mogłaby Cie zaskoczyć ( ͡~ ͜ʖ ͡°).

Życzę powściągliwości w poniżaniu dużych grup ludzi na podstawie własnego zakrzywionego światopoglądu, troszkę więcej pokory, bo jak sam widzisz też masz problemy i podłoże do pracy z dobrym terapeutą. No i na litość boską przestań pisać obcym ludziom