Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Od piątku mam silne, chwilowe bóle klatki piersiowej z lewej strony. Podczas gdy mnie boli to mam problem z oddychaniem i czuję jakby ktoś usiadł mi na klatce. Trwa to zazwyczaj chwilę do 5 minut max. Wczoraj zaczęły się dodatkowo bóle pleców w okolicy lewej łopatki, a dzisiaj ból brzucha. Jeśli mi nie przejdzie do wtorku to planuje iść do lekarza. Jak myślicie co może być? Dodam, że mam 21 lat, nie miałem nigdy wcześniej takich problemów. #pytanie #kiciochpyta #medycyna #pytaniedoeksperta
  • 6
  • Odpowiedz
  • 0
@OSH1980: Nie mam jak iść na sor, bo jestem sam w domu do wtorku, mieszkam na wsi i do najbliższego szpitala mam dość daleko
  • Odpowiedz
@Cap0: To może być wszystko, z twoich opisów wynika że to coś się szybko rozwija, nie czekał bym do wtorku tylko jutro do lekarza jakiegoś idź.
Na wykopie raczej lekarzy nie znajdziesz. W internecie takie objawy oznaczają objawy zwykłej grypy do nawet zaawansowanego raka, zardzewiałego podwozia i "szyny też był złe". Więc się tym nie sugeruj ;)
Wołaj jak tak zdrówko wypadnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Adrien: Dobra dzięki za radę, do jutra jak nie przejdzie to pójdę do lekarza i zobaczę co powie :)
  • Odpowiedz