Wpis z mikrobloga

@pirox: im więcej rakiet zbudujesz, tym większy build quality masz. Static fire dodaje kilka % do sukcesu misji, ale nie zawsze będzie wszystko dobrze ;)
Dzięki za zakup i miłej gry! Pamiętaj, że to gra tycoon, więc pewnie będziesz musiał ograć kilka razy, aby zrozumieć wszystkie mechaniki i taktyki ;)
@denis-szwarc: Nie mogę zupgradowac fabryki, niby mam wszystkie wymagania ale ich nie mam. Mam wymagana ilość $ i fabryka ponad dwa lata i nie mogę zupgradować.

Kolejna sprawa, po wybudowaniu z 20 rakiet tego samego projektu dalej mam ten sam build quality.
Nie mogę zupgradowac fabryki, niby mam wszystkie wymagania ale ich nie mam. Mam wymagana ilość $ i fabryka ponad dwa lata i nie mogę zupgradować.

@pirox: zaraz spawdzę

Kolejna sprawa, po wybudowaniu z 20 rakiet tego samego projektu dalej mam ten sam build quality.

@pirox: to też sprawdzę
@pirox: a więc ulepszanie budynków działa, więc nie wiem czemu ty nie możesz.
Build quality rzeczywiście jest zbugowany, obejściem jest rozpoczęcie automatycznej budowy rakiety (w panelu górny zielony przycisk), a następnie kliknięcie na nazwę rakiety. Wtedy panel budowania się zwinie, a gdy budowa się skończy, to rakieta automatycznie doda się do hangaru z dobrą ilością build quality.
Postaram się dziś wydać hotfixa, dzięki za zgłoszenie!
z ta rakieta tez nie masz racji bo ja tak ciagle robie od samego poczatku bo ten zielony przycik automatycznie przydziela fabryki i zbijam te rakiety zeby nie byly widoczne. i dalej mam 20% quality zrobic ci screena ?
@pirox: sprawdziłem wersję hard, rzeczywiście build quality zawsze pozostaje 20%. Problem wydaje się mały, więc nie będę jednak robił hotfixa (zajmuje dużo czasu).
Tryb Easy jest tylko trochę łatwiejszy, więc polecam grać w tej aktualizacji właśnie na nim.