Wpis z mikrobloga

Ostanie filmiki tylko utwierdzają mnie w przekonaniu że powinna być przymusowa sterylizacja, przecież oni biją rekordy możliwej głupoty, oboje ochlali się harnasiami, sam bonzo wrzuca filmik jak kobra ochlana rzyga do miski później jakieś wymysły na alkoholowej fazie że ludzie dostaną dożywocie za hejt :D :D :D bonzo ledwo mówi, amelka w tle na filmikach płacze a ci gadają bzdury to ludzi z internetu, bonzo autentycznie płacze na filmiku że ludzie nie chcą dawać mu suba na kanale... 30 letni facet... oglądam go od samego początku zawsze śmiałem, jedyny moment w którym miałem do niego jakąkolwiek sympatie i zrobiło mi się go szkoda to gdy nagrał filmik gdzie mówił o swoim problemie alkoholowym i swoich problemach

Ale od razu wszystko co zyskał u mnie to #!$%@?ł bo od razu wrócił do starego bonzo, melina, nieudacznika, harnasiowca, mitomana, "gwiazdy internetowej" z ogromną ilością fanów, nie przewiduje szczęśliwego zakończenia kariery tych dwojga, gdy tylko zejdzie matka kobry (akat ciotka, akat sąsiadka) to stracą dom, bonzo wyląduje pod mostem gdzie będzie spożywał F-16 i na dopalaczach odleci ku harnasio-niebu gdzie trzymając ciupagę i w stroju góralskim będzie spożywał swój ulubiony trunek po nieskończoność i rapował dla boga
#bonzo #patostreamy
  • 11
  • Odpowiedz
@Da_R_ecky: Ale czy gdzieś ja napisałem że mi było go kiedykolwiek szkoda po za tylko tą jedną jedyną sytuacją ? napisałem że śmiałem od początku i jaką przewiduje ich przyszłość, czy stracą dom, czy stracą córkę, czy się zapiją to mam to gdzieś - będę oglądach ich jak zwierzęta w cyrku
  • Odpowiedz
@Radaka Uszatka powinno się do mnie przysłać. Już ja bym go wyszkolił. W pół roku bym zrobił z niego człowieka. Przez pierwszy miesiąc byłby codziennie bity. Dopiero po miesiącu rozpocząłbym jego edukację.
  • Odpowiedz
@Radaka:Wszyscy się temu przyglądamy A nikt nic nie robi,sam jestem ojcem i szkoda mi tej małej Amelki. Masowe telefony do MOPSu powinne załatwić sprawę. tylko nie upubliczniał bym tego żeby wziąć menela i menelkę z zaskoczenia bo uwierzcie mi Kobra wcale nie jest lepsza od tigera. Dom dziecka to napewno nic dobrego ale tam jej i tak będzie lepiej niż na Melinarnej 3 Uć we Zgierzu. Moim zdaniem to już od
  • Odpowiedz
@dody-black: dlatego wspomniałem o sterylizacji, szkoda jedynie ich córki bo Ona nie ma żadnego wyboru, jest uzależniona od wyborów swoich rodziców a te wybory jakich dokonują oglądamy na ich filmikach, nie chcą żadnej zmiany a pewnie nie jedna osoba szczerze chciała im pomóc w życiu ale chcącemu a raczej nie chcącemu jak w przypadku dwie lewe rączki bonzo - nie dzieje się krzywda
  • Odpowiedz