Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@defoxe: Daj spokój, o prymitywizmie mówi osoba, ktora myśli automatycznymi emocjami i schematami w głowie, które ma po prostu w genach. Zresztą ona sama gdy miała 13-16 lat o ile nie nadal pewnie tez się podniecała jakimiś justinami bieberkami czy gejami, a to jest tak samo prymitywne w tym sensie
  • Odpowiedz
a z ciekawości, twoja kobieta mocno się różni od tej ze zdjęcia? Może nie jest zła, że robisz obcym laskom zdjęcia, bo wie że nie miałbyś u takiej szans i możesz tylko popatrzeć?

@Swetru: Widzę mocno kombinujesz. Uspokoję cię, swojej też lubię robić zdjęcia ale przynajmniej nie jak na safari, tylko na spokojnie. Co do "szans" i "nie jest zła"... Nie, zna swoją wartość, wie ile dla mnie znaczy i
  • Odpowiedz
@Swetru: Właśnie tym

z ciekawości, twoja kobieta mocno się różni od tej ze zdjęcia? Może nie jest zła, że robisz obcym laskom zdjęcia, bo wie że nie miałbyś u takiej szans i możesz tylko popatrzeć?

Zdradziłaś na czym dokładnie polega Twój problem. Ty jesteś po prostu brzydka. i wiesz, że takie dziewczyny są dla ciebie zagrożeniem. bo jakie ty masz szanse w porównaniu do niej?
Gdyby mi dziewczyna zaczęła robić
  • Odpowiedz
@Swetru: No, pojawiła się księżniczka z wyższych sfer xD Dziewczyna ma fajny tyłek, to i jest na czym oko zawiesić. Nie wiem, zazdrość przez Ciebie przemawia, że dziewczyna ma w ogóle co pokazać i to na niej faceci się skupiają, a nie na Tobie? Skoro ludzka seksualność jest obleśna, to lepiej nie próbuj rozmawiać z rodzicami skąd się biorą dzieci i skąd wzięłaś się Ty ;)

@defoxe: No
  • Odpowiedz