Aktywne Wpisy
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jaki byście telefon polecili powiedzmy do 1000 PLN? Redmi Note 7 odpada bo miałem wadliwy model i musiałem odesłać. Jakieś inne? Nie znam się za bardzo, dużo słyszę od xiaomi, ale koniecznie nie musi być.
Najczęściej korzystam z discorda, Google map i czasem hearthstone na telefonie. xD
@Pimenista: nie wiem, nie znam się, dlatego pytam
Można dzwonić, pisać smsy, robić zdjęcia. Bieda, bo wkrótce stukną mu 4 lata i to czuć.
Więc spoko.