Aktywne Wpisy

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż

FejsFak +182
Schody do oceny #stepujacybudowlaniec

O, to tyle - dostałem się do internetu po 2 tygodniach (człowiek by się nawet nie spodziewał, że bez tego idzie żyć), no i tak jakoś chciałem się przywitać. To wszystko. Dobranoc, bo jestem pijany jak bąk i pewnie zaraz napiszę coś głupiego.
(#lifehack: jak jesteś #!$%@? i nie widzisz co piszesz bo się obraz zamazuje to zamknij jedno oko - jakość widzenia się poprawia).
"- do u speak englisch?
- nain.
- to #!$%@?."
Ciężko się dogadać z tymi #!$%@?. Nie polecam.
#thunderemigracja
Odkładanie 1000/1500euro miesięcznie... W Polsce nie dam rady tyle odłożyć. A potrzebuję takiej kasy na rozkręcenie się i danie pracy i możliwości zarabiania rodakom. Muszę przez jakiś czas te #!$%@? tolerować (mam nadzieję, że nie zacznę ich w między czasie bić, gwałcić i upokarzać).
Ale to nie będzie trwało długo. 0,5-1 rok. MAX! Ani chwili dłużej. 12 miesięcy to ABSOLUTNY MAX.
A tu