Czy bawienie się z psem w ten sposób że gonię go z kijem po podwórku jest okej? W sensie że podnoszę jakiś patyk nad głowę i go gonię, a on takimi zakosami ucieka i na mnie szczeka.
Z mojej perspektywy on strasznie lubi się tak ganiać ale jak by się ktoś przyjrzał z boju to patola pełną gębą dlatego się tak zastanawiam
@Delfin17: ja ze swoim się też ganiam, ale nie z kijem xd ale mój był zanim go przygarnęłam chyba bity bo nawet na gwałtowniejszy ruch czy krzyknięcie się kuli
@RocketQueen Jak podczas całej "zabawy" merda ogonem i szczeka w identyczny sposób jak wtedy kiedy sam woła do zabawy to też? Nie znam się za bardzo na psiej behaviorustyce ale w necie pisali że jak się kładzie na plecach to czuję się bezpiecznie
@matra: Mój też ma zabawkę ale teraz jest gorąco więc nie chce mu się za nią biegać ;p Teraz zrobi 2 rundki po podwórku i zaraz idzie się położyć w oczku wodnym tak że mu tylko głowa wystaje :D
Z mojej perspektywy on strasznie lubi się tak ganiać ale jak by się ktoś przyjrzał z boju to patola pełną gębą dlatego się tak zastanawiam
#psy #zwierzeta #zwierzaczki #pytanie
źródło: comment_UfHNxTLwmFk1JEDlgFzsrs7B7BC30PU6.jpg
Pobierz