@Mystoo: powiedz,że masz lęki i ogólnie boisz się ludzi i potrzebujesz czegoś doraźnie na gorsze dni. ja mam stwierdzoną chorobę,którą nie chce dzielić się w internecie więc łatwiej mi dostać taki lek,do lekarza chodzę prywatnie. jak dobrze zagadasz to może nawet rodzinny ci wypisze.
@Mystoo: bardziej dwubiegunówka,ja mam to jako lek wspomagający,największym skutkiem ubocznym jest to,że szybko uzależnia. z czasem po prostu będziesz potrzebował tego leku,żeby móc normalnie funkcjonować. coś jak alkoholik,który musi wypić piwo,żeby przestać się telepać. jak będziesz to brał naprawdę w kryzysowych sytuacjach to możesz spróbować,ale najlepiej jak masz jakieś problemy z nerwami to udaj się do psychiatry/psychologa, opisz wtedy swoje objawy i się go słuchaj,bierz leki i chodź regularnie na wizyty
@zielonykrul: hmm, w sumie i tak mam hoy z tego życia więc moge spróbować z tym benzo. byłem kiedyś w szpitalu i przez ponad dwa miesiące nie potrafili mi znaleźć odpowiednich leków, koniec końców dali jakieś gówno które bardziej szkodziło niż pomagało, także jestem do szpitali dosyć sceptyczny.
@Mystoo: to spróbuj z benzo może coś pomoże,ale żebyś nie miał do mnie pretensji,że coś sie nie udało ( ͡°͜ʖ͡°). pozdrówka i zdrówka życze powodzonka :)
#benzo