Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +1183
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +478
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
W piwnicy od 3 tygodni czuje trawę. Najpierw myślałem, że chodzą tam palić. Teraz byłem w nocy więc cisza i słyszę zza drzwi piwnicy numer 21 jak chodzą wentylatory i jest miminalnie widoczne światło. Na 100 procent ktoś sobie hoduje. Wygooglalem temat o co chodzi w hodowli zioła i tam trzeba jakiś lamp po kilkaset watów, filtrów węglowych bla bla. Prąd z piwnicy jest wspólny a tylko 4 piętra i tylko to mnie boli ze zapłacę za to.
Jak to rozegrać. Od razu #!$%@? zrobić czy napisać mu kartkę na piwnicy żeby się ogarnął i niech się w domu pod swój licznik podłączy z tymi lampami.
Zaraz ktoś sobie koparke krypto postawi w piwnicy...
Pobór prądu zależy od wielkości uprawy, musialbys sie dowiedziec ile krzaków tam jest(ʘ‿ʘ)