Aktywne Wpisy
xena_x +7
Ależ to jest obrzydliwy widok. Facet który wygląda na 40 lat, jak stary wójek, nie grzeszy urodą i kobieta 18 lat, młoda, piękna. Obrzydliwie.
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Od razu wiadomo co ten predator widzi w kobiecie, jaki ma światopogląd.
Tak naprawdę sporo starszy facet, który pokazuje się z kobietą prawie nastolatką nie wzbudza szacunku społecznego, ale pogardę i obrzydzenie.
Gdybym wiedziała że wcześniej chłop umawiał się z kobietami 20 lat młodszymi, to od razu jest
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 24.4% (126)
- Nie 75.6% (390)
https://wnet.fm/2019/06/01/poznalismy-plan-platformy-na-wybory-do-sejmu-opozycja-bedzie-chciala-doprowadzic-do-zamiany-ustroju-panstwa/
#4konserwy #geopolityka #bartosiak
@lemek3: Tak globalizacja postępuje i z czasem pewnie podobne
Zauważyłem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
+
Lol lol lol. :D :D
Jakby co, terminami specjalistycznymi, o bardzo konkretnym znaczeniu (nie tylko sałatką słowną, jak mogłoby się wydawać) są: rdzeń cywilizacyjny, obszar rdzeniowy, łańcuch dostaw, jedność kulturowa, lewar,
Ogólnie dlaczego uważam, że nie będzie tak jak opisujesz? Dlatego, że nasza historia jest wspólna. Nie wiem dlaczego nagle mielibyśmy iść w zupełnie osobnych kierunkach. Jakby nie jestem wstanie zrozumieć, czemu federalizacja miałaby tak drastyczny wpływ na rozbieżność w kulturze, tradycji, języku czy historii. Nawet jeżeli część nauki pójdzie w stronę bardziej lokalną, to bez jakiejś totalnej zwariowanej indoktrynacji i propagandy
@lemek3:
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Regiony_Włoch
@MieloneSzynki
Tyle, że sam fakt poczucia się "lepszym polakiem" nie spowoduje braku chęci walki za dobro kraju, myślę że wizja dobra kraju będzie ważniejsza niż to z kim walczysz ramię w ramię. Natomiast co do tematów typu NSZ to zbrodniarze czy aborcję, związki homoseksualne, to myślę że większość polaków nie będzie miała nawet pojęcia co się dzieje w innych regionach. Nie oszukujmy się, Polacy to ignoranci polityczni i nawet teraz nie
@lemek3: A ja myślę, że niekoniecznie. Gdy z jednej strony będzie ciągnęła UE i wizja bycia Europejczykiem, z drugiej region, to wizja dobra kraju będzie coraz odleglejszym ideałem.
OK, fair game, jak mawiają za oceanami. Zobaczymy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, że nie. Wszystko się może zdarzyć, może nawet Rosja się rozpaść na poszczególne republiki magicznie pod wpływem nacisku od południa i