Aktywne Wpisy
dom_perignon +383
Kadet20 +64
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Konkurs zakończony!
Po zaciętym pojedynku wygrywa piosenka Pumped Up Kicks zespołu Foster The People, który w finale wygrał minimalnie z Arctic Monkeys i ich utworem Do I Wanna Know?. Z kolei trzecie miejsce (moim zdaniem dość niespodziewanie) zdobywa Daft Punk feat. Pharrell Williams - Get Lucky.
Prawdopodobnie jutro zrobię wpis z ankietą, na co będziemy głosować w następnych wykopowych przebojach, które odbędą się już niedługo.
Zapraszam do obserwowania tagu bądź wpisania się na mirkolistę
#muzyka #10s
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @yourgrandma @Assire @lezkaniebieska @Samowski @Alezja @VonHautkopf @Helsantonio_Montes @bartton @KKK1987 @Ama-gi @Lucy01 @agafiia @Kalafijor @Spiszka @Vinet @RobertSiekiera @jebola @Bluesocks @Bokusz @szymon362 @plesples @Dellarie @slasheer21 @Maestro_PM @Mapet7 @pawel2498 @LeIndianer @kopytko1234 @
@yourgrandma: może teraz nie lata a na przykład najpopularniejsze kawałki metalowe itp.
Zasłużone miejsce pierwsze
Get Lucky powinno byc na drugim miejscu, Rolling in the deep na trzecim
@VonHautkopf To drugie to w ogóle nie wiem co tu robi( ͡º ͜ʖ͡º)
Drogi colego, jeśli podoba ci się jakaś piosenka to jeszcze nie znaczy że jest hitem.
mowie o tym, że są hitami, a nie, ze mi sie podobają
@hotpizza: to akurat była muzyka lat 10s :P
Ale tak, muszę przyznać, wyjątkowo nie siedziała mi ta edycja. Dużo pojedynków odpuszczałem albo głosowałem na mniejsze zło, zupełnie bez przekonania. Dla porównania, przy wersjach lat 80 oraz polskich przebojów zdarzało mi się porównywać posty OP'a by ustalić, czy moi faworyci nie trafią w następnej turze na jakąś kosę, albo czy nie szykuje