Aktywne Wpisy

Pytanie do #rozowepaski ale może i nie tylko. Potrzebuję porad i opinii.
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma
Jestem z dziewczyną blisko 4 lata. Ona obecnie 22lvl. Problem jest taki że od może 3 miesięcy seks to jest mityczna rzecz której doświadczam może co jakiś czas. Dziewczyna sama stwierdziła że ma od dłuższego czasu tak niskie libido że może seks dla niej nie istnieć. Także no jeśli ja nie inicjuje- a raczej naciskam, narzucam się- to nie ma

dr3vil +14

Mam utworzony opis wzorcowy do projektu w wordzie w którym w zależności od inwestora i kilku innych zmiennych zmieniam poszczególne rzeczy, przy czym jest to męczące bo czasami zapomnę coś zmienić i zostaje coś ze starego projektu (np naziwsko inwestora) itd. Ułatwiłem sobie pracę, tworząc opis z np (nazwiskoinwestora) i za pomocą znajdź i zamień zamieniam (naziwskoinwestora) na np Kowalski. Udało mi się też ogarnąć macro do tego czyli uruchamiam - wyskakuje okienko i wpisuję dane i przeklikuje enterami, problemem jest jak np za szybko wcisnę enter, lub pomylę się, wtedy muszę plik od nowa uruchamiać i od początku włączać macro i znowu wszystko wpisywać
Wszystko spoko ale jest coś bardziej profesjonalnego z użyciem pakietu office i zawartego w nim np accesa? Trochę mi się to rozwiązanie łopatologiczne wydaje. Wolałbym np jakąś tabelę gdzie wszystko wpisuje klikam ok i mi się w wordzie wpisuje tak jak trzeba.