Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +326
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +386
Wiem, że teraz pojawiło się sporo "kibiców" z Polski którzy co mecz go wyzywali i życzyli mu najgorszego, sam nie ukrywam już od dłuższego czasu optowałem za jego zwolnieniem, ale każdy prawdziwy Rossoneri wie kim ten gość jest, ile dla nas zrobił i poświęcił. Myślę, że mimo wszystko każdemu z nas na pewno jest trochę przykro. Szczerze życzę mu wszystkiego najlepszego w dalszej trenerskiej karierze. Grazie mille Rino!
#acmilan #seriea #pilkanozna
Komentarz usunięty przez autora
A tak klub będzie później bezrefleksyjnie podpisywał wielkie odprawy, bo to przecież Maldini. On nie weźmie.
Waldemar Fornalik !