Wpis z mikrobloga

Gattuso oficjalnie pożegnał się z Milanem.
Wiem, że teraz pojawiło się sporo "kibiców" z Polski którzy co mecz go wyzywali i życzyli mu najgorszego, sam nie ukrywam już od dłuższego czasu optowałem za jego zwolnieniem, ale każdy prawdziwy Rossoneri wie kim ten gość jest, ile dla nas zrobił i poświęcił. Myślę, że mimo wszystko każdemu z nas na pewno jest trochę przykro. Szczerze życzę mu wszystkiego najlepszego w dalszej trenerskiej karierze. Grazie mille Rino!
#acmilan #seriea #pilkanozna
Skyler - Gattuso oficjalnie pożegnał się z Milanem. 
Wiem, że teraz pojawiło się spo...

źródło: comment_w1Jek6H9tWwZ1xkmVhfA8nLRnq4BRixu.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@venomik: @jamtojest: dokładnie o to mi chodzi. Nie jest mi przykro, że zmienia się trener bo chciałem żeby tak się stało już w grudniu, ale przykro, że się nie udało i przykro w jakich okolicznościach to wszystko się dzieje.
  • Odpowiedz
@Skyler: zrezygnował z 5.5 miliona € odprawy czy źle tłumaczę włoski?

"Decidere di lasciare la panchina del Milan non è semplice. Ma è una decisione che dovevo prendere. Non c’è stato un momento preciso in cui l’ho maturata: è stata la somma di questi diciotto mesi da allenatore di una squadra che per me non sarà mai come le altre. Mesi che ho vissuto con grande passione, mesi indimenticabili. La mia
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: Nie szanuje tego rozwiązania. Zapracował sobie na te pieniądze, kontrakt został tak stworzony więc powinien je dostać.
A tak klub będzie później bezrefleksyjnie podpisywał wielkie odprawy, bo to przecież Maldini. On nie weźmie.
  • Odpowiedz