Wczoraj obejrzałem 1 odcinek Kompanii Braci na HBOGO. Czy tylko ja jestem zszokowany jak słabe i oderwane od faktycznych dialogów są napisy? Chciałem już pisać o tym do HBO z skargą, ale stwierdziłem, że spytam jeszcze was co sądzicie o napisach w naszym rodzimym języku dla KB. Większość dialogów uproszczona. Brak smaczków. Czasami uproszczenia prowadzą wręcz do dezorientacji. Długa wypowiedź skrócona do paru słów. Nawet ważne, dla logiki, słowa są powyrzucane. WTF. Czy naprawdę mają HBO GO mam szukać alternatywnej wersji?! #kompaniabraci #pytanie #hbogo
Czy tylko ja jestem zszokowany jak słabe i oderwane od faktycznych dialogów są napisy? Chciałem już pisać o tym do HBO z skargą, ale stwierdziłem, że spytam jeszcze was co sądzicie o napisach w naszym rodzimym języku dla KB.
Większość dialogów uproszczona. Brak smaczków. Czasami uproszczenia prowadzą wręcz do dezorientacji. Długa wypowiedź skrócona do paru słów. Nawet ważne, dla logiki, słowa są powyrzucane. WTF. Czy naprawdę mają HBO GO mam szukać alternatywnej wersji?!
#kompaniabraci #pytanie #hbogo