Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 36
Opium zawiera składniki, które zmniejszają ból i działają przeciwzapalnie, a badania potwierdzają że heroina jest bardziej skuteczna niż aspiryna. W medycynie i religii używana była od tysiącleci, aż nagle została zakazana i uznana za narkotyk przez wszechwiedzących niewolników Babilonu. Słuchajcie! Trzymajmy się tradycji! Legalizacja teraz i legalizacja tu!

#narkotykizawszespoko #bojowkamedycznejheroiny
Bazingaqq - Opium zawiera składniki, które zmniejszają ból i działają przeciwzapalnie...

źródło: comment_b9YyaJxg8gEgvdMIqZqdGtrBqn7NluK8.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@Bazingaqq: heroina jest jedną z najsilniej uzależniających substancji chemicznych znanych człowiekowi, niekiedy wystarczy jedna dawka podana dożylnie aby wywołać trwałe uzależnienia, ja jednak wolę aspirynę, a przy naprawdę silnym bólu pozostanę przy morfinie, która jest nadal stosowana w warunkach szpitalnych lub nawet przewlekle u umierających pacjentów. niekiedy bywa, że lekarze anestezjolodzy przecinają włókna nerwów czuciowych aby pacjent terminalny nie odczuwał bólu, a tego nie przebije nawet jakaś heroina. ( ͡
  • Odpowiedz
@tojestmultikonto: Weź nie #!$%@?, to są mity z tą jedną dawką i trwałym uzależnieniem.
Tak bardzo zakłamana i okryta jakimiś półprawdami jest heroina, a ja jestem i pewnie kilka innych osób pod tym tagiem będzie najlepszym przykładem że rzeczywistość wygląda nieco inaczej xD
  • Odpowiedz
@WujaAndzej: No chyba masz racje tak w sumie xD
Ale znalazłem jeden prosty sposób na radzenie sobie z uzależnieniem - po prostu zostań politoxykomanem i urozmaicaj sobie życie a się nie #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz