Aktywne Wpisy
Lambo994 +187
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
testuser +7
#pasibus #zalesie #wroclaw
Daaawno nie byłem w pasi, ale to, co z tą burgerownią się odj...ło zasługuje na szczególne potępienie. Wracamy z paczką znajomych z wyjazdu, padła propozycja "burgery", bo to lecimy do Wroclavii. Jak zobaczyłem kioski a'la McDonald, gdzieś z tyłu głowy zapaliła się czerwona lampka. No ale wszyscy głodni, to lecimy z zamówieniem. Ja rozumiem, że inflacja, że koszta, że każdy chce zarobić, ale nie dość, że wszystko podrożało w
Daaawno nie byłem w pasi, ale to, co z tą burgerownią się odj...ło zasługuje na szczególne potępienie. Wracamy z paczką znajomych z wyjazdu, padła propozycja "burgery", bo to lecimy do Wroclavii. Jak zobaczyłem kioski a'la McDonald, gdzieś z tyłu głowy zapaliła się czerwona lampka. No ale wszyscy głodni, to lecimy z zamówieniem. Ja rozumiem, że inflacja, że koszta, że każdy chce zarobić, ale nie dość, że wszystko podrożało w
Skończyłem chyba na drugim sezonie a ciekawi mnie zakończenie.
#leftovers
Będzie tam opowiedziana historia ludzi, którzy odeszli, ale czy "to po prostu ładniejsza opowieść" [kłamstwo], czy nie, to już zależy od ciebie.