Aktywne Wpisy
Nocna kontrola przypiętych łap. Był dziś u was OGIEŃ?
Patryk4 +1
Jakby ktoś kiedyś potrzebował szybko wymienić EUR na PLN i chce skorzystać z wymiany natychmiastowej kantoru Cinkciarz.pl to nie polecam. Wczoraj zleciłem na ich stronie wymianę z płatnością natychmiastową paypal około 17:00, bo szybko potrzebowałem PLN i liczyłem na to, że skoro mam konto w mBanku z którego Cinkciarz wysyła przelewy w PLN to będzie od razu. Niestety nic z tego. Mimo większej opłaty za wymianę natychmiastową, przelewu jak nie było tak
Mam problem, bo z automatu mnie przerzuca na wersję mobilną /m , a ta za cholerę często nie chce mi działać. Ani na wbudowanej przeglądarce, ani na operze. Ładuje się sama mapa, ale albo:
- nie można jej przesuwać i jestem gdzieś w Oslo, zamiast w Polsce
- nie ładuje się warstwa animacji radaru
Czasem trzeba odświeżać po 30 razy, może po 5 minutach zaskoczy. Chętnie bym przeszedł w takich sytuacjach na wersję "normalną", ale się nie da - strona na siłę wrzuca w mobile. Weź no tam jakąś opcję tentegnij, co? :)
https://antistorm.eu/m_old
Na nowej TERAZ pokazała się mapa, ale ani play, ani odświeżanie nie nakłada obrazków/animacji radarów.
Na tej m_old działa od razu. Czyli nowa do poprawki, a za protip do starej podziękował :)