Aktywne Wpisy
r5678 +245
#motoryzacja
XD grubo pod deklem
Kup sobie samochód którego nie możesz tankować, odwalaj szajs aby go ładować. codziennie baw się w owijanie workami foliowymi przedłużaczy i portu ładowaniu, musisz tez mieć specjalnie kupkę kamieni do zabezpieczenia kabla, który swoją drogą na chodniku też ktoś może przeciąć, albo jak ktoś Ci zajmie miejsce pod oknem, to musisz wyciągać zapasowe przedłużacze
Nie ma żadnych pieniędzy który ktoś musiałby mi płacić aby bawić się w
XD grubo pod deklem
Kup sobie samochód którego nie możesz tankować, odwalaj szajs aby go ładować. codziennie baw się w owijanie workami foliowymi przedłużaczy i portu ładowaniu, musisz tez mieć specjalnie kupkę kamieni do zabezpieczenia kabla, który swoją drogą na chodniku też ktoś może przeciąć, albo jak ktoś Ci zajmie miejsce pod oknem, to musisz wyciągać zapasowe przedłużacze
Nie ma żadnych pieniędzy który ktoś musiałby mi płacić aby bawić się w
Zielonykubek +30
Wczoraj zostawiłem dziewczynę po dwóch miesiącach związku, była naprawdę pomocna, świetnie gotowała, mieszkaliśmy razem już pod koniec. Męczy mnie bo nie wiem czy dobrze zrobiłem... Co mnie skłoniło? Była bardzo wybredna i ciężko było ją zadowolić, coś zrobiłem ciut inaczej i potrafiła powiedzieć pod nosem "zajebię" ciągle prowokowała zazdrość tekstami, że jak czegoś nie zrobię to poprosi byłego albo "widzisz tych czarnych co tam siedzą, jak mnie zostawisz na parkiecie, to pójdę
Fornalik mial ten komfort ze mogl sobie spokojnie pracowac caly sezon i najprawdopodobniej jedyne oczekiwania na poczatku sezonu jakie byly wobec niego to zeby nie spasc z e-klapy.
#ekstraklasa #mecz #pilkanozna #fornalik
ale jak to, wychodki pisza ze Fornalik super trener, ale nie mial czasu z reprezentacja
a Piast gra wspaniale! :D
@FantaZy: może dlatego że zdobył mistrzostwo Polski z Piastem Gliwice.
@FantaZy: Facet już wykręcał podobne wyniki z gównoklubem Ruchem Chorzów który wiadomo gdzie teraz jest. W europejskich pucharach otarł się o fazę grupową. Piast pewnie nie wejdzie do żadnych pucharów bo choćby wygrał 3 mecze z lepszym rywalem to na czwartego zabraknie, ale jestem pewien
Zazwyczaj wygląda to tak samo - ot efekt 'wakacji'.
Zostaje nam trzymać kciuki za Piasta i trzy zespoły do LE. Przy
@szpoq: Piast trafi 4 razy na przeciwnika lepszego i bardziej doświadczonego w pucharach. Niespodziankę przy najwyższej formie można sprawić raz, może dwa. Przy trzeciej
A Dudelange nie jest lepsze. Od nikogo. A legionistom klepnęli.
@szpoq: Piast nie trafi na te zespoły bo one od razu grają w fazie grupowej.
@szpoq: czyli są lepsze. Czyli Piast obiektywnie ma mniejsze z nimi szanse.
Ale generalnie zgadzam się co do tego że bardzo często takich klubów jak Rosenborg czy BATE nie ma się co bać bo one się bardzo często mega kopią po
@peetee: Piast przejechał wiosną całą eklapę. Przez to że byli na każdy mecz dobrze przygotowani a defensywa nie robiła głupot. Tak - moim zdaniem dają radę pokonać Rosenborg, BATE, Partizan itp. Nie chcę być jakimś super optymistą, ale utrzymanie remisów na wyjazdach jest do zrobienia.
Kopenhaga w 2017 przegrała z Qarabağ Ağdam(nawet nie wiem co to). Ich poziom ligowy wcale nie jest lepszy
@szpoq: Kopenhaga jest teraz mega mocna. Zdetronizowali ligę duńską i celują mocno w inwestycje teraz na wychodzenie z grupy LM.
A Karabach to przecież od kilku lat uczestnik faz grupowych pucharów xD
@szpoq: Nie jest lepsze, ale mistrza Rumunii też wyeliminowali, a z Betisem zdobyli punkt w fazie grupowej. Łączny bilans 4-4-6 w tym sezonie pucharów, ale rzeczywiście, nie jest lepsze. Od nikogo.
Trolling albo brak choćby nawet powierzchownej znajomości europejskich pucharów. Dwa razy ograli nasze zespoły z zamkniętymi oczami, a w ostatnich latach regularnie grają w
Nie widzę tam nic z czym nie można powalczyć.
To u nas jest problem. Przez PZPN. I przez ległę. A raczej jej zarząd i politykę transferową.
Liga holenderska ma jakieś miejsce w LM bez kwalifikacji? Wiem że Ajax jest mistrzem.
Ajax gra od III rundy, nie ma miejsca w fazie grupowej.
Dobra, widzę że nie mamy o czym rozmawiać.
13 zmian trenera w 7 lat. Tu jest największy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora