Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1385
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
prawiczek92 +59
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy to normalne że facet nie umie wyrazić swoich uczuć np. Nie umie powiedzieć że tesknił, albo ze coś do mnie czuje. Z jednej strony widzę ze mu zależy ale z drugiej jest taki zamknięty w sobie. Myślałam że z czasem się otworzy a tu dupa. No i w ogóle jakieś poważniejsze ruchy z jego stony trwają mega dlugo.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
jeśli jest młody, albo nie miał za wiele związków, to może tego jeszcze nie rozumieć. Tak samo jakby miał problemy z socjalizacją w dzieciństwie(w sensie "nieobecni" rodzice, albo gnębiony w szkole), a może nawet mieć jakieś zaburzenia w spektrum autyzmu, chociaż to ostatnie to prawie na pewno nie, skoro wyraźnie mu
Komentarz usunięty przez autora
Nie chce rezygnować z tej relacji bo widzę ze jsst dobrym człowiekiem, ale z drugiej strony potrzebuję poczucia stabilizacji
On jest juz dość stary, ma prawie 40 lat
Brakuje mi tylko żeby on sie jakoś określił, bo powoli się czuje jak taka koleżanka fwb..
Potem jak powiedziałam ze chciałabym być kimś więcej to powiedział że on nie umie mi tego powiedzieć.
@czerwonajaskolka: Skoro sam nie mówi o co mu chodzi, to zadaj pytanie zamknięte a nie otwarte, żeby mógł powiedzieć tak lub nie, albo sama się zadeklaruj i powiedz wprost o co Tobie chodzi.