Wpis z mikrobloga

Hej, mam pytanie bardziej do niebieskich pasków, ale w sumie jeśli jakaś rozowa miała podobny przypadek to posłucham.
Czy to normalne że facet nie umie wyrazić swoich uczuć np. Nie umie powiedzieć że tesknił, albo ze coś do mnie czuje. Z jednej strony widzę ze mu zależy ale z drugiej jest taki zamknięty w sobie. Myślałam że z czasem się otworzy a tu dupa. No i w ogóle jakieś poważniejsze ruchy z jego stony trwają mega dlugo.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czerwonajaskolka: moze ktos może to uznac za nienormalne ale zdarza sie to i to nawet czesto. Czasem facet, ktory nie wylewa uczuc pokazowo kocha mocniej niz nie jeden co slodzi na sile. Są nawet faceci co kochają a nie lubia sie calowac wiesz wszystkie inne jest tezmozliwe i do przezycia
  • Odpowiedz
@czerwonajaskolka: zdarza się ¯\_(ツ)_/¯

Nie umie powiedzieć że tesknił, albo ze coś do mnie czuje.

jeśli jest młody, albo nie miał za wiele związków, to może tego jeszcze nie rozumieć. Tak samo jakby miał problemy z socjalizacją w dzieciństwie(w sensie "nieobecni" rodzice, albo gnębiony w szkole), a może nawet mieć jakieś zaburzenia w spektrum autyzmu, chociaż to ostatnie to prawie na pewno nie, skoro wyraźnie mu
  • Odpowiedz
@czerwonajaskolka: Ja nie pokazuje żadnych uczuć osobom które poznam. Ciężko zdobyć moje zaufanie, ale gdy już się uda to otwieram się za mocno, najczęściej kończy się traficznie i robię kolejne okrążenie z inną osobą. Z każdym kolejnym okrążenie dłuższy czas na eksplozje uczuć xd
  • Odpowiedz
@Ruzanka: wiem i zdaje sobie z tego sprawe bo o co kolowiek go poproszę to jest na moje zawaołanie. Ale on sam mało rzeczy inicjuje. No i czy to normalne że nazywa mnie bardzo dobra koleżanka z którą swistnie mu się spedza czas? (spotykamy się od kilku miesięcy)
  • Odpowiedz
@e-w-a: no dlugo, z kilka miesięcy. Zanim mnie pierszy raz pocałował czekałam prawie z 3 miesiące...
Nie chce rezygnować z tej relacji bo widzę ze jsst dobrym człowiekiem, ale z drugiej strony potrzebuję poczucia stabilizacji
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Brakuje mi tylko żeby on sie jakoś określił, bo powoli się czuje jak taka koleżanka fwb..

@czerwonajaskolka: Skoro sam nie mówi o co mu chodzi, to zadaj pytanie zamknięte a nie otwarte, żeby mógł powiedzieć tak lub nie, albo sama się zadeklaruj i powiedz wprost o co Tobie chodzi.
  • Odpowiedz