Aktywne Wpisy
dominik2005 +3940
RenkaRenkeMyje +833
Wiecie co jest najgorsze? Ze nowy rzad bedzie musial odbudowac to wszystko co pis roztwonil, a to znaczy, że trzeba zacisnąć pasa. Jak zacisną pasa, to pis bedzie mial pożywkę, że oni dawali i bylo ich stac, a tusk nie daje i mówi, ze nie ma pieniedzy. Głupi naród za 4 lata znowu przywróci pis do wladzy.
#wybory
#wybory
(1) Nieinterere: Takie napady z nożem to nie tak często. Przecież kierowca nie ma takiej gotówki, by warto było ryzykować napad. Często są zwykłe chuligańskie pobicia kierowców. Ja piszę z perspektywy kierowcy autobusu miejskiego i wiem z doświadczenia, że w przypadku napadu kierowca jest sam, nawet przy pełnym autobusie.
Kiedyś dwóch dresów wyciągnęło mnie za kółka i wzięło na kopy. Nikt nie pomógł, ale za to wielu filmowało telefonami akcję. Jak gnoje uciekli wyłamując drzwi, a ja wstałem z limami pod oczami jak buraki, to podszedł do mnie facet i powiedział, bym już jechał, bo mu się śpieszy.
Wtedy dopiero wzięła mnie prawdziwa k!?%ica. ~ @mirencjum [196] [Złodziej próbuje okraść kierowcę autobusu. Natychmiastowa karma]
(2) grucha383: A ja nie mam nikogo kto mógłby mi spuścić linijkę. ~ @jasiek1928 [176] [Zmierz swój refleks linijką - o ile w ogóle zdołasz ją złapać]
(3) bartov: Nie chcą, żeby mama w domu po dupie dała za wybrudzenie koszulki. ~ @zakopywywacz [150] [Rosyjski cwaniak na placu zabaw vs policjant z gazem pieprzowym]
Najgorszy komentarz:
Wszyscy przezyli? Popatrzcie - u nas jedna brzoza i wszyscy zgineli! ~ @platynek [-79] [Boeing 777 rozbił się przy lądowaniu w San Francisco]